07 / 07 / 2024

Turkmall, MAPIC Fuarı'na katıldı!

Turkmall, MAPIC Fuarı'na katıldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC, Fransa"nın Cannes Palais de Festival Fuar Merkezi"nde 17 Kasım"da başladı...



Bu yıl fuara çantasında yeni projelerle giden Turkmall, Forum Oyia (Trablus, Libya), Forum Uptown Tbilisi (Tiflis, Gürcistan) gibi AVM projelerini dünya gayrimenkul ve perakende temsilcileriyle paylaşacak. Türkiye, Romanya, Bulgaristan, Almanya, Makedonya, Bosna Hersek, Kosova, Gürcistan, Rusya, çin, Libya, Fas, Tunus, Mısır, Suriye, İran ve Kıbrıs"da alışveriş merkezleri geliştirme ve yatırımında lider bir şirket olan Turkmall, yılda 500 mağaza kiralamayı hedefliyor.

Turkmall"un Riviera salonunda standının yer aldığı ve üç gün sürecek fuara, 66 ülkeden 6 bin 700 katılımcı, 2 bin 149 perakendeci, bin 813 perakende geliştiricisi ve 839 yatırımcı katılıyor. Türk perakende şirketlerinin de ilgi gösterdiği fuara geçtiğimiz yıl 18 Türk şirketi yer almıştı. Beş yıldır Türkiye temsilciliğini Alkaş Danışmanlık"ın üstlendiği MAPIC"e Türkiye"den yaklaşık 50 perakende ve yatırımcı firması katıldı. Seçkin markalar Turkmall çatısı altında¦ MAPIC fuarında yoğun bir ilgiyle karşılaşan Turkmall"un yurtdışı projelerinden olan, Forum Oyia (Trablus, Libya, 2012 yılında açılacak) ve Forum Uptown Tbilisi (Tiflis, Gürcistan, 2011 yılında açılacak) AVM"leri için şimdiden dünyanın önde gelen birçok markasıyla anlaşma imzaladı.

FORUM OYIA: 3 kıta 17 ülkede perakendenin dünyaya açılan kapısı olan ve AVM anlayışına yeni bir soluk getiren Turkmall"un Libya Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Fonu ile ortak geliştirdikleri Forum Oyia, 96 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ile sadece Trablus şehrine değil tüm bölgeye hitap edecek bir çekim merkezi olma özelliğini taşıyor. Turkmall ile Forum OYIA AVM"si için anlaşma imzalayan markalar arasında Geant hipermarket, Mango, Benetton, Marks and Spencer, La Senza, Oviesse, Terranova, Pieces, Jack&Jones / Vero Moda, Name it, Punt Roma, Aldo, Next bulunuyor.

FORUM UPTOWN TBILISI: Gürcistan"ın Tiflis kentinde 72 bin metrekarelik kiralanabilir alanı olan Forum Uptown Tbilisi"nin ilk fazında, alışveriş merkezi, ofis ve konut kuleleri, ikinci fazında ise konut blokları ile yüzme havuzu ve spor tesisleri bulunmakta. Forum Uptown Tbilisi"de yer almak için Turkmall ile anlaşma imzalayanlar arasında Aldo/Aldo Accessories, Wallis, Steve Madden, Massimo Dutti, Costa Blanca, Children's Place, Marks and Spencers, Oysho, Zara, GAP, Bershka, TCF, Ziddy, Vince Camuto, Desigual, Monsoon, LVR, C&K, TAO, La Senza, Sgt. Major, Pull & Bear, Stradivarius gibi seçkin markalar bulunuyor.


Geri Dön