27 / 07 / 2024

TurkNet'ten internete yüzde 25 zam! 15 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak!

TurkNet'ten internete yüzde 25 zam! 15 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak!

TurkNet, taahhütsüz internet paketlerindeki abonelik fiyatlarının arttığını açıkladı. TurkNet'in zamlı fiyatı, 15 Temmuz 2024 tarihi itibarı ile geçerli olacak.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Türkiye'nin en popüler internet servis sağlayıcılarından olan ve taahhütsüz hizmet sunması ile dikkat çeken TürkNet, abonelik fiyatlarına zam yapacağını kaydetti. 

karar.com'da yer alan içeriğe göre; Yapılan resmî açıklama kapsamında, TurkNet internet fiyatları, 399,90 TL'den 499,90 TL'ye yükselecek. Şirket, fiyat artışından etkilenmek istemeyen kullanıcılara ise 12 aylık sabit paket seçeneğini sundu.

TurkNet ten internete yüzde 25 zam! 15 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak!

TurkNet Hakkında

1996 yılında kurulan TurkNet, kurumsal telekom pazarında bireylere ve işletmelere, kendilerine özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan, telefon, toplu internet, IP MPLS VPN (özel sanal ağ), veri merkezi ve barındırma hizmetleri sunan, Türkiye’nin en güçlü bağımsız yeni nesil telekom operatörüdür. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük 100 bilişim şirketinden biri olarak gösteriliyor. TurkNet, 2022 yılı itibariyla 700.000 abone sayısını geçti. Bireysel kullanıcılara “Özgür İletişim Paketi” ile altyapılarının imkân verdiği maksimum hızı, sınırsız ve taahhütsüz olarak tek fiyata sunar.

TurkNet Yaklaşımı

Bilişim sektörünün esnek ve dinamik bir markası olan TurkNet; enerjisini uzmanlık, güven ve samimiyet ile birleştirerek müşteri memnuniyetini en üst noktada tutmaya büyük özen gösteriyor. Bu sayede sektörde en yüksek müşteri bağlılığına sahip operatör olmayı da başarmıştır.

Hizmet çeşitliliği, katma değer yaratan ekstra servisler, müşterilerine sunduğu sürekli destek ve yüksek kalite standardıyla en iyi hizmeti sunmaya, kurumların rekabet gücünü artırmaya sürekli devam ediyor.

Türk Telekom’dan internet tarifesine yeni zam!

Türk Telekom açıkladı! Türk Telekom 3 ünvanda personel alımı yapacak...

Türk Telekom Prime'dan evde internet kullanıcılarına özel kampanya!

Türk Telekom AssisTT Türkiye geneli personel alımına başladı! 


Geri Dön