04 / 05 / 2024

Turkuaz Forum bayramda açık mı?

Turkuaz Forum bayramda açık mı?

Turkuaz Forum hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Turkuaz Forum AVM bayramda açık mı? Turkuaz Forum AVM bayramda kaça kadar açık? Turkuaz Forum AVM bayramda kaçta açılacak?



Turkuaz Forum bayramda açık mı?

Turkuaz Forum hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Turkuaz Forum AVM bayramda açık mı? Turkuaz Forum AVM bayramda kaça kadar açık? Turkuaz Forum bayramda kaçta açılacak?


Turkuaz Forum bayram mesaisi:

Turkuaz Forum AVM Ramazan Bayramı'nın ilk günü saat 12:00'te açılıyor. Turkuaz Forum AVM akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.


Turkuaz Forumiletişim bilgileri:

E5 otobanından "Hal - Otogar" çıkışını kullanın ve "Kuru Gıda Hali - Otogar" güzergahını takip edin. Alternatif olarak TEM otoyolundan "Otogar" çıkışını kullanın ve "Kartaltepe - Yıldırım - Kocatepe" güzergahını takip edin. Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde 5000 araçlık ücretsiz otopark bulunmaktadır.


Otobüs:

32 (Cevatpaşa - Eminönü), 32 A (Cevatpaşa - Beyazıt), 32 M (Mecidiyeköy - Cevatpaşa veya 32 T (Cevatpaşa -Taksim) İETT otobüslerinden bir tanesini kullanın.


Metrobüs:

Metrobüse binin ve "Merter" aktarma istasyonunda inip metroya geçiş yapın. "Atatürk Havaalanı -Yenikapı" metrosunu kullanın ve "Kocatepe" istasyonunda inin.


Metro:

Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'ne, "Atatürk Havaalanı - Yenikapı" hattında çalışan metroyu kullanıp "Kocatepe" istasyonunda inerek doğrudan ulaşabilirsiniz.


Marmaray (Tüplü Geçit):

Anadolu tarafında ilk önce Marmaray'a binin ve "Yenikapı" istasyonunda inin; oradan "Atatürk Havaalanı - Yenikapı" hattında çalışan metroya geçin ve "Kocatepe" istasyonunda inin.


Akvaryumumuz, tekerlekli sandalye kullanan ziyaretçilerimiz için tamamen erişilebilirdir. Engelli erişimi, akvaryumun her bölümünde mevcuttur.


Turkuaz Forum AVM kroki:

Turkuaz Forum bayramda açık mı?


Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com





Geri Dön