Dekorasyon

Turkuaz Seramik ile banyolarda yaz esintisi!

Doğanın değişimi ve yaz mevsiminin gelişiyle yeniden canlanan doğa, günümüzün yeni ev anlayışı ile birleşerek banyo tasarımlarını farklı bir boyuta taşıyor

Modern ve bir o kadar güçlü tasarımlarıyla vitrifiye sektöründe fark yaratan Turkuaz Seramik, yaz esintilerini taşıyan yeni koleksiyonu ile banyolara değer katmaya devam ediyor. Yumuşak tasarımları ve geometrik formu ile hayallerdeki banyoları tasarlayan Turkuaz Seramik, Noura Serisi ile kullanıldığı mekâna yaz mevsiminin canlılığını taşıyor.



Noura serisi geometrik tasarımı ve yumuşak hatları ile banyolara farklı bir görünüm kazandırıyor.


Aydınlık ve ferah bir görünüm için beyazın saflığı ile yaz renklerinden oluşan ahşabın sıcaklığının yansıtıldığı banyolar Noura serisi ile farklı bir formla buluşuyor.


Tasarımda yumuşak geçişlere sahip lavabo hazneleri, geometrik dış hatlar ile modern bir görünüme kavuşurken, dış hatlara uygun tasarlanan iç hazne ile muhteşem bir kontrast oluşturuyor. Etajerli ve ayaklı lavabolara sahip seri görünümü ile banyolara mutlu bir yaz hikayesi yaşatıyor.


80x35, 60x30, 60x48 ebatlarında üretilen lavabolar, asma klozet, duvara sıfır takım klozet ve kolon ayak ile güzel bir bütünlük oluşturuyor.


Fiyat Bilgileri

Noura 80x38 cm Etajerli Lavabo = 205 TL


Noura 60x30 cm Etajerli Lavabo = 141 TL


Noura 60x48 cm Lavabo (Ayak Uyumlu) = 90 TL


Noura Asma Klozet = 315 TL


Noura Kolon Ayak = 52 TL