18 / 05 / 2024

Turkuaz Seramik'ten çocuklar için Yumurcak serisi!

Turkuaz Seramik'ten çocuklar için Yumurcak serisi!

Hayatın her alanında kalite anlayışıyla tüketici ihtiyaçlarına uygun, doğaya dost ürünler sunan Turkuaz Seramik, Yumurcak serisiyle çocukların sesine kulak veriyor. Minikler için özel olarak tasarlanan Yumurcak serisi, çocuklara cıvıl cıvıl bir dünyanın k



Yüksek kalitede üretilen kreatif ürünleriyle vitrifıye üretimine farklı bir soluk getiren Turkuaz Seramik, çocuklarına farklı bir hediye vermek isteyenlerin yardımına koşuyor. Çocuklar için özel olarak tasarlanan Yumurcak serisi tuvalet takımları, miniklere özel bir dünya yaratmak isteyenlere güzel bir alternatif sunuyor.

Çocukların kullanımına uygun ölçülerde hazırlanan lavabo ve klozet seti, renkli tasarımlarıyla tuvalet ve temizlik alışkanlığı kazanmalarına yardımcı oluyor. Böylece ailelerin işini kolaylaştırıyor. Sık kullanılmayan küçük tuvaletleri çocuğunuza özel banyoya dönüştürmenizi sağlayan Yumurcak serisi, bu şekilde evinizdeki alanları etkin bir şekilde değerlendirmenizi sağlarken çocuğunuza da özel bir yaşam alanı sunuyor. Evinde ayrıca çocuk banyosu hazırlamaya yeri olmayanlara da çözüm getiren Turkuaz Seramik çoctık serisi, banyolarda birlikte kullanıma uygunluğuyla çocuğunuzu bu güzellikten mahrum etmiyor.




Geri Dön