Yeni Projeler

Turkuaz Sitesi'nde 3 milyon TL'ye 2+1! Eylül'de teslim!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Turkuaz Sitesi'nde yer alan konutların fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Turkuaz Sitesi'nin teslimlerinin Eylül'de gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Turkuaz Sitesi, MT İnşaat imzası ile yükseliyor. Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Turkuaz Sitesi projesinde toplam 57 konut bulunuyor.

Satış sürecinin devam ettiği Turkuaz Sitesi 4 bin 78 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 3 blok olarak inşa edilen Nilüfer Turkuaz Sitesi'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Peki Bursa Nilüfer Turkuaz Sitesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Turkuaz Sitesi'nin teslimleri ne zaman gerçekleştirilecek?

Turkuaz Sitesi'nde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor ve 3 milyon 700 bin TL'ye kadar yükseliyor. Teslimleri Eylül ayında gerçekleştirilecek olan Turkuaz Sitesi'nde balkon dahil yerden ısıtma bulunuyor.

Her daire için kapalı otopark imkanı sunulan Turkuaz Sitesi'nde açık havuz, güvenlik, çocuk oyun alanı, bisiklet parkı, peyzaj alanları mevcut. 

Telefon: 0532 162 9715

Özak Dragos ön talep topluyor! Yeni proje! 

Remeny Park Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye 3+1! Teslimler 1 yıl sonra!

Armona Voyant 1 ay sonra teslim! 7.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!