Konut

Turyapı Foresta Sarıyer'de 300 bin TL'ye 1+1!

İstanbul'da betona yenilmemiş, doğal yaşam imkanı sunan Foresta Sarıyer sakinlerine yeni bir yaşam tarzı armağan ediyor. Foresta Sarıyer'den ev sahibi olmak isteyenler 120 aya varan vade kolaylığı sağlıyor...


İstanbul'da betona yenilmemiş, doğal yaşam imkanı sunan Foresta Sarıyer sakinlerine yeni bir yaşam tarzı armağan ediyor. Foresta Sarıyer'den ev sahibi olmak isteyenler 120 aya varan vade kolaylığı ve yüzde 0.01'den başlayan faiz avantajından da yararlanıyorlar.

 

Güvenilir ve sağlam konutların markası Turyapı'nın Sarıyer'in en doğal ortamında hayata geçirdiği Foresta Sarıyer, Belgrad Ormanı, Rumeli Kavağı, Kilyos, Gümüşdere ve Kısırkaya plajlarına komşu konumuyla İstanbullulara gerçek doğal yaşamı armağan ediyor. Koç Üniversitesi Batı Kampüsü'ne komşu, bölgenin sağlam, şık ve prestijli yaşam merkezi olarak öne çıkan Foresta Sarıyer, sakinlerine doğal bir ortamın keyfini yaşatmaya hazırlanıyor.

 

İstanbullulara havası suyu tertemiz, yemyeşil ve huzurlu bir yaşam tarzı sunduklarını ifade eden Turyapı Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Turpcu, benzer projelerle kıyaslandığında Foresta Sarıyer'in en çok değer kazanan yaşam merkezlerinin başında geldiğini, Foresta Sarıyer'de sundukları doğal ortamın ve modern imkanların benzeri olmadığına da vurgu yapıyor.

 



 http://www.foresta.com.tr