Perakende

Tuvalet kağıdına ard arda indirimler! Bu fiyat bir daha uygulanmayabilir

Tuvalet kağıdında indirim arayan vatandaşlara yeni bir indirim haberi daha ilan edildi. Sadece 1 adet alma hakkının bulunduğu tuvalet kağıdı neredeyse geliş ücretinden satışa sunuldu.  tuvalet kağıdı ihtiyacı olan vatandaşa 24'lü paket tuvalet kağıdından yararlanmak için o marketin yolunu tuttu.Genellikle dokunulduğunda yumuşak olan bu kağıt, su emici özellikleri sayesinde nemli bir bez veya duş gibi alternatiflerin yerini alabilir

Tuvalet kağıdı, insanların tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için kullandığı özel bir kağıt türüdür. Genellikle dokunulduğunda yumuşak olan bu kağıt, su emici özellikleri sayesinde nemli bir bez veya duş gibi alternatiflerin yerini alabilir. Tuvalet kağıtları farklı boyutlarda, katmanlarda ve kalınlıklarda olabilirler ve genellikle rulolar halinde satılırlar. Tuvalet kağıtları çevre dostu olması için geri dönüştürülebilir malzemelerden yapılmaya çalışılmaktadır.


24'LÜ TUVALET KAĞIDI SADECE 50 TL

Son dönemlerde devamlı indirim haberleri ile gündemde yer alan tuvalet kağıdı ücetleri gündemde yer alıyor. Ramazan ayının girmesiyle bareber ayçiçek yağı üstüne tuvalet kağıtlarında da bol bol indirim açıklanıyor.

Daha evvelinde tuvalet kağıdına ait indirim arayan vatandaşların şimdilerde ise avantaj ayağına geliyor. Ofis malzemeleri satışları ile ünlenmiş Avansas, nisan ayı ile beraber kampanyalarına yenilerini ilave ediyor.

Tuvalet kağıdı üzerinden yapılan kampanya ise kısa zamanda tüketicilere ilan edildi. Avansas vesilesi ile yapılan açıklama ile beraber 24'lü tuvalet kağıdı paketi indirim ile beraber 50 TL olarak raflarda yerini alacak. Avansas Soft Trio Pudra Kokulu olan 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 24'lü paket sadece 50 TL olarak müşterilere sunuluyor.

AVANSAS'TAN TUVALET KAĞIDINDA DEV İNDİRİM!

Tuvalet kağıdı bağlamında başlatılan kampanya sadece Avansas üstünden vereceğiniz ilk siparişe özel olduğu ifade ediliyor. Avansas aracılığı ile yapılan indirimden yarar sağlayabilmek için bazı koşulların yerine getirilmesi gerekiyor. Yapılan kampanya ile beraber sepetinizde ğişik ürünlerin de yer alması gerekiyor.

Sepetinizde kampanyalı ürünün haricinde toplamda 250 TL ve üzeri bedelined ürünün bulunması gerekiyor. Bu koşulları sağlamanız halinde kampanalı ürünü ilave ederek indirimden yararlanabilirsiniz. Yapılan kampanyadan 1 müşteri sadece 1 kez fayda sağlayabilir.

KAMPANYA DETAYLARI!

Kampanyalı olan ürün haricinde 250 TL ve üstü harcamalarınızda 50 TL'ye alacağınız ürün 1 adet ile sınırlıdır. Kampanya bağlamında yer alan ürünler ise stoklarda sınırlı bir halde olduğunun altı çiziliyor.

Avansas vesilesi ile başlatılan kampanya 30 Nisan 2023'e kadar uygulanacaktır. Bu kampanya ile beraber Avansas.com adresi vesilesi ile sunulan diğer kampanyalar bir araya getirilemez.

Carrefour'dan dev Ramazan fırsatı! Ayçiçek yağı fiyatları yere serildi

EYT'liler bu habere hemen bakın! Bir müjde daha geliyor

HSBC dolar tahminini yeniledi! İşte korkutan senaryo