03 / 05 / 2024

Tuvalet kağıdına dev indirim! Son gün 29 Mart kaçırmayın

Tuvalet kağıdına dev indirim! Son gün 29 Mart kaçırmayın

Ramazan ayı, marketleri her üründe olduğu gibi tuvalet kağıdında da indirim yapmasına vesile oldu. En çok zam gelen ürünler arasında olan ve geçtiğimiz yıllar marketlerden kapış kapış alınantuvalet kağıtlarına, Tarım Kredi Kooperatif marketleri dev indirim uyguladı, İşte 29 Mart 2023 fiyat listesi



O MARKETTEN TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİ GELDİ

Ülkemizde yer alan en temel gereksinim ürünlerinden birisi olan tuvalet kağıdı ücretlerindeki yükseliş ile beraber o marketten müjdeli haber geldi. Son yılların en çok ücret artışına giden ürünlerinden birisi olan tuvalet kağıdında büyük avantaj ayağınıza geldi.

Türkiye'de her ay çıkan enflasyon ile beraber fahiş ücertlere ulaşan tuvalet kâğıdı ücretleri tüketiciler aracılığı ile araştırılmaya devam ediliyor. 2022 senesi ile beraber en çok ücreti yükselen ürünler arasında yer alan tuvalet kâğıdı için tüketiciler kampanya kovalıyor.

Tarım Kredi Kooperatif market zincirleri aracılığı ile yapılan açıklama ile beraber indirim fırsatı ayağınıza geldi. Düzenli olarak paylaşılan indirimlerde bu defa tuvalet kâğıdı da yer aldı. 15 Mart 2023 tarihinden itibaren başlatılan indirim abatajı ile beraber indirime giren tuvalet kâğıdı 29 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olacak. İndirim için son gün kaldı!

TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİNDE SON GÜN

15 Mart 2023 tarihi ile 29 Mart 2023 tarihleri içine geçerli olan tuvalet kâğıdı indirimli ücretler için son gün ikazı geldi. Tarım Kredi Kooperatif marketleri aracılığı ile başlatılan kampanya bağlamında birçok ürün indirimli ücretleriyle beraber satışa sunulacak.

Tuvalet kağıdına dev indirim! Son gün 29 Mart kaçırmayın

İndirimli ürün listesinde birbirinden değişik indirimlerin yer almasıyla beraber en çok dikkat çeken indirim tuvalet kağıdında oldu. Tuvalet kâğıdı ücretlerinin ve kampanyanın hangi 29 Mart 2023 tarihine kadar devam etmesi beklentiler arasında yer alıyor.

 


Geri Dön