25 / 07 / 2024

TÜYAP, Konya'da aynı gün 3 fuar birden açacak!

TÜYAP, Konya'da aynı gün 3 fuar birden açacak!

Konyada TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş tarafından düzenlenen "Konya Kent 2011", "Konya 8. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojilerive Dekorasyon" ile "Konya IHS 2011 8. Isıtma, Yalıtım Malzemeleri ve Boru" fuarlarının 7 Nisanda açılacağı bildirildi  


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Konyada TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş tarafından düzenlenen "Konya Kent 2011", "Konya 8. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri
ve Dekorasyon" ile "Konya IHS 2011 8. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz, Pompa, Vana, Tesisat, Yalıtım Malzemeleri ve Boru" fuarlarının 7 Nisanda açılacağı bildirildi.
        
TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, 3 fuarla ilgili Konya Rixos Otelde düzenlediği basın toplantısında, sektörün en önemli markalarının bu fuarlarda bulunacağını söyledi.
        
Üretici ve ithalatçı dünya devlerinin 4 gün boyunca, Konya inşaat sektörünün alt yapıdaki ve üst yapıdaki yatırımlara cevap verecek nitelikte hazırlanan fuarda ürünlerini sergileyeceğini belirten Ersözlü, 3 fuarın da gelenekselleştiğini belirtti.
        
Fuarların düzenlenmesinde, Konyanın inşaat sektöründeki gücünün, belediyecilik alanında imrenilecek, gurur duyulacak durumunun da önemli bir payının olduğunu vurgulayan Ersözlü, "Fuarlar 7 Nisanda ziyarete açılacak. Fuarlara 12 ülkeden 200e yakın firma katılacak" söyledi.
        
İnşaat sektöründe olan her türlü malzemenin fuar alanında sergileneceğini dile getiren Ersözlü, kapıdan pencereye, tavandan boyaya kadar sektörde inşaatta kullanılan her türlü ürünün bulunabileceğini dedi.
        
Isıtma, soğutma, havalandırma ve doğal gaz konusunda Türkiyenin en önemli markalarının bu fuarda bulunacağını açıklayan Ersözlü, şunları ifade etti:
        
" Konya Kent 2011" bölümünde ise belediyelerimiz, belediyelerimizle birlikte belediyelerimize mal ve hizmet üreten, satan, proje geliştiren alt ve üst yapı firmalarından park bahçe düzenlemelerine, çocuk oyun alanlarından aydınlatmaya kadar çok geniş bir yelpazede fuar hazırlanıyor. Fuarda ayrıca Belediyeler Birliğinin sorumluluğunda TÜYAPın desteğiyle konferans salonlarımızda belediye başkanlarımıza yönelik 3 gün boyunca önemli sempozyumlar verilecek. Türkiyenin dört bir tarafından belediye başkanları ve belediyelerin daire başkanları Konyada ağırlanacak."
        
Fuarın 7-10 Nisan 2011 tarihleri arasında eş zamanlı TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezinde düzenleneceği belirtti.
AA


Geri Dön