29 / 04 / 2024

Twist Kuveyt Avenue Mall'da mağaza açtı!

Twist Kuveyt Avenue Mall'da mağaza açtı!

Türk tekstil sektörünün amiral gemileri arasında yer alan Ayaydın & Miroglio Grubu markalarından Twist, Kuveyt’te mağaza açtı. 7 farklı ülkede 12 mağazası bulunan grup, Kuveyt’teki ilk mağazasını ise 2014 yılında Ipekyol markasıyla açmıştı.



Kuveyt Avenue Mall’deki mağazanın açılışına, T.C. Kuveyt Büyükelçisi Salih Murat Tamer ve eşi Anna Tamer, Ipekyol – Machka - Twist Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, Avenue Mall Ceo’su Waleed Kh Alsharian, Kuveyt Bölgesi Ayaydın-Miroglo Grubu Bayisi Riham Marouf ve Ahmad Marouf katıldı.

 

Suudi Arabistan, Azerbaycan, Katar, Bahreyn, Kuveyt, Kuzey Irak ve Kıbrıs olmak üzere 7 farklı ülkede 12 mağazası bulunan Ayaydın – Miroglio Grubu, Kuveyt’teki ilk mağazasını ise 2014 yılında Ipekyol markasıyla açmıştı. 

 

2016 yılında yurtdışında Ortadoğu ve Azerbaycan bölgesinde 8 mağaza açmayı hedeflediklerini belirten Ipekyol Machka ve Twist Yönetim Kurulu üyesi Nejdet Ayaydın, bu yıl içerisinde Kuveyt’de ayrıca Machka mağazası açacaklarını da ekledi. Ayaydın & Miroglio Grubu’nun Türkiye’de 194 mağazası bulunuyor.


Vatan


Geri Dön