Teknoloji

Twitter Blue Türkiye sularında görüldü! 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından oluşturulan Twitter Blue aboneliği, Türk tarayıcılara indi. Detaylar için buraya tıklayın! Musk'ın ilk hamlesi Twitter Blue oldu

 Elon Musk, Twitter'ı satın alır almaz birçok değişikliğe imza attı. Musk'ın ilk hamlesi Twitter Blue oldu. Bu tartışmalı abonelik birkaç yerde su yüzüne çıktı. Twitter Blue Türkiye'ye geldi. Detaylar için okumaya devam edin...

Twitter Blue Türkiye’de tarayıcıda göründü!

Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'ı satın aldıktan sonra bazı değişikliklerle gündeme geldi. Her gün çeşitli konular planlayan Musk, kullanıcılar için önemli olan mavi tik almanın paralı olacağını duyurdu. Bununla birlikte Twitter Blue aboneliğini sunmaya başladı.

Abonelik sistemleri ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve Japonya'da kullanıldı. Türkiye'ye ne zaman geleceği merak konusu oldu. Bugün Twitter Blue aboneliği Türkiye’de tarayıcıda görüldü. Bu da Twitter Blue aboneliğinin çok yakında Türkiye’de de kullanımda olacağını gösteriyor. Ancak sekmenin yavaş yavaş geldiğini de belirtmek gerekiyor.

Kullanıcılar bu aboneliği bir seçenek olarak alma seçeneğine sahiptir. Ayrıca, aylık abonelik ücretinizi ödediğiniz sürece Twitter Blue aboneliğinin avantajlarından yararlanacaksınız. İşte Twitter Blue aboneliklerinin kullanıcılara sunduğu avantajlardan bazıları:

Twitter Blue abonelikleri aylık olarak ödenir ve mevcut ABD fiyatı olan 4,99$ üzerinden bölgelere göre ücretlendirilir.

Oppo Reno 8T görücüye çıktı! 2 Şubat 2023 fiyat listesi...
MIUI 14'ten dünya çapındaki Redmi Note 10 modelleri için iyi haber!
Epic Games, 300 TL’lik oyunları tamamen ücretsiz veriyor!