Teknoloji

Twitter, Günlük Tweet Sınırı Getirdi!

Twitter'dan olay açıklama geldi. Twitter tarafından kullanıcılara sağlanan günlük tweet sınırı yenilendi. Twitter Yardım sitesindeki güncellenmiş bir sayfa artık Twitter hesaplarının bir günde 2

Twitter tarafından kullanıcılara sağlanan günlük tweet sınırı yenilendi. Twitter Yardım sitesindeki güncellenmiş bir sayfa artık Twitter hesaplarının bir günde 2.400 tweet ile sınırlı olduğunu açıklıyor. Bu sınıra retweet’lerin ise dahil olmadığını ekleyelim.

Tecnopath'tan İlker Şekercioğlu'nun haberine göre; yardım sayfası ayrıca tweet’lerde yarım saatlik sınırlamalar olduğunu da ekledi. Bu yarım saatlik sınırlardan birine ulaşırsanız, birkaç saat sonra tekrar deneyin uyarısı geliyor. Ayrıca, doğrudan mesajlar da günde 500 ile sınırlı olacak. Ek olarak, hesabınız 5.000 diğer hesabı geçerse, takip edilecek ek hesaplar eklemek “hesaba özel oranlarla sınırlı” olacak. Ve günlük 400 takip limiti de getirilmiş olacak.

Twitter hesapları için tüm bu yenilikler, olası şekilde şirketin sosyal ağı çalışır durumda tutmaya çalışması sebebiyle konuldu. Bu değişikliğin bir nedeni olarak Pazar günü yaklaşan Super Bowl maçının da etkili olduğu düşünülüyor. Oyun sırasında Twitter kullanıcılarının artacağına inanılıyor.

Diğer taraftan şu anda Twitter Blue’nun ABD’li aboneleri için geçerli olan yeni bir özellik, normal 256 karakter sınırına farkla bir tweet’e 4.000 karaktere kadar girebilmesi sağlanıyor.

Twitter Blue Türkiye’de tarayıcıda göründü!

Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'ı satın aldıktan sonra bazı değişikliklerle gündeme geldi. Her gün çeşitli konular planlayan Musk, kullanıcılar için önemli olan mavi tik almanın paralı olacağını duyurdu. Bununla birlikte Twitter Blue aboneliğini sunmaya başladı.

Abonelik sistemleri ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve Japonya'da kullanıldı. Türkiye'ye ne zaman geleceği merak konusu oldu. Bugün Twitter Blue aboneliği Türkiye’de tarayıcıda görüldü. Bu da Twitter Blue aboneliğinin çok yakında Türkiye’de de kullanımda olacağını gösteriyor. Ancak sekmenin yavaş yavaş geldiğini de belirtmek gerekiyor.

Kullanıcılar bu aboneliği bir seçenek olarak alma seçeneğine sahiptir. Ayrıca, aylık abonelik ücretinizi ödediğiniz sürece Twitter Blue aboneliğinin avantajlarından yararlanacaksınız. İşte Twitter Blue aboneliklerinin kullanıcılara sunduğu avantajlardan bazıları:

Twitter Blue abonelikleri aylık olarak ödenir ve mevcut ABD fiyatı olan 4,99$ üzerinden bölgelere göre ücretlendirilir.

Honor X8a`nın duyurusu yapıldı! 9 Şubat 2023 fiyat listesi...
OnePlus Pad sahne ışıkları altında!
Honor Magic Lite 5’in özellikleri bir kez daha sızdırıldı!