29 / 04 / 2024

Twitter paralı oldu! İşte ücreti...

Twitter paralı oldu! İşte ücreti...

Artık gerçekleşiyor gibi görünüyor: Twitter artık ücretli bir hizmet haline geliyor! İşte bu konuyla ilgili ayrıntılar...




Elon Musk ve Twitter üzerine birçok haber gündeme geldi. Bazıları Twitter'in ücretli hizmete dönüşeceği yönünde spekülasyonlar yaparken, bazıları da Elon Musk'ın Twitter'e getirdiği radikal değişiklikler hakkında konuştu. Son gelen bilgilere göre ise Elon Musk nihayet istediğini gerçekleştirdi ve Twitter artık tamamen ücretli hale geldi. İşte ayrıntılar:

TWITTER YENİ ZELANDA VE FİLİPİNLER'DE YENİ KULLANICILARDAN YILDA 1 ABD DOLARI ALACAK!

Yeni Zelanda ve Filipinler'deki yeni kullanıcıları hedefleyen Twitter, Elon Musk tarafından başlatılan yeni bir denemenin parçası olarak yılda 1 ABD doları ücret almayı başladı. Bu ödemeyi yaparak, kullanıcılar Twitter veya X olarak bilinen platformun öne çıkan özelliklerini kullanabilirler. Bu özellikler arasında tweet atma, retweetleme, beğenme ve yanıt verme gibi temel işlevler bulunuyor.

Ücreti ödemeyen kullanıcılar sadece gönderileri okuyabilir, videoları izleyebilir ve hesapları takip edebilirler. Diğer Twitter özelliklerinden faydalanmalarına izin verilmez. Yani Twitter, artık sadece dijital bir içerik platformu gibi işlev görüyor.

Twitter ve Elon Musk, bu ücretlendirme uygulamasının ana nedeninin spam, zararlı içerik ve manipülasyonları önlemek olduğunu belirtti. Yeni hesaplar ayrıca telefon numaralarını da doğrulamak zorunda kalacaklar. Ancak Musk, temel özelliklere sahip olmayan "sadece okunur" hesaplar oluşturmanın hala ücretsiz olduğunu söyledi.

Sonuç olarak, yalnızca tweetleri okuma ve videoları izleme gibi temel ilgi alanlarınız varsa, Twitter muhtemelen sonsuza dek ücretsiz olarak kullanılabilir. Ancak tweet atma ve diğer temel işlevlere ihtiyaç duyanlar, muhtemelen ilerleyen dönemde 30 ila 50 TL gibi bir ücretle Twitter'ı kullanmaya devam edecekler.

X'İN (TWITTER) BU YENİ STRATEJİSİNE "NOT A BOT" ADI VERİLDİ! 

Bu uygulama, kullanıcıların önce telefon numaralarını doğrulamalarını ve ardından kredi kartı bilgilerini girip 1 dolarlık bir ödeme yapmalarını gerektiriyor.

X (Twitter), bu yeni sistemin başarısını dikkatle takip edecek ve eğer istenen sonuçları elde ederse, ücretli modeli küresel olarak yaygınlaştıracak.

Bu haberi okuyan soluğu kuyumcuda alacak! Gram altın için net konuştu: Altın alım zamanı mı?

Dikkat! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan uyardı: 'Bu bölge 6,5 şiddetinde deprem üretebilir'

Dolar kuru 28 TL'yi geçti, Özgür Demirtaş'tan son dakika açıklaması geldi: Dolar / TL grafiğini paylaştı ve...


Geri Dön