Ekonomi

Uber Kurye hizmeti, İstanbul’da kullanıma sunuldu!

Türkiye'de ulaşım alanında faaliyet gösteren Uber, bugünden itibaren Avrupa ve ABD’de yoğun olarak kullanılan yeni paket teslimat hizmeti Uber Kurye ile İstanbullular'ın karşısına çıkıyor. Peki Uber Kurye nedir? İşte detaylar... Ülkemizde taksiler üzerinden hizmet veren şirket, bugün itibariyle paket teslimatı Uber Kurye ile İstanbullular'a hizmet etmeye başladı

Ulaşım şirketi olarak hizmet veren ve ülkemizde son dönemde gündemden düşmeyen Uber,  yeni bir hizmetini Türkiye'de de  kullanıma sundu. Ülkemizde taksiler üzerinden hizmet veren şirket, bugün itibariyle paket teslimatı Uber Kurye ile İstanbullular'a hizmet etmeye başladı. İşte yeni Uber hizmeti ile ilgili detaylar...

Uber Kurye hizmetinde, “Paket al” seçeneği bulunuyor!

Uber tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, anlık paket teslimatı yapılabilen “Uber Kurye” hizmetini İstanbul’da hizmete soktı. 19 Ocak itibarıyla resmi olarak kullanıma giren Uber Kurye hizmeti, Uber ayrıcalığı ile İstanbul içinde hızlı, kolay ve güvenli anlık paket teslimatı yapılabilmesine olanak sağlayacak.

Bugünden itibaren İstanbul’da başlayan Uber Kurye hizmeti; hızlı, kolay ve güvenli bir paket teslimatı yapmayı hedefliyor. 

Uber tarafından gelen bilgilere göre kullanıcılar, uygulamada yer alan “Paket gönder” seçeneğine ilave olarak “Paket al” seçeneğini de kullanabilecek. Böylece belirtmiş oldukları adresten paket aldırıp teslimat adresine yollayabilecekler. 

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, yeni hizmetle ilgili, “Dünya’da 37 ülkede ve 371 ilde faaliyet gösteren Uber Kurye’yi İstanbul’da başlatmanın heyecanını paylaşıyoruz. Uber Kurye ile tüm Uber kullanıcıları paketlerini anlık olarak kolayca yollayabiliyorlar. Kurye iş ortaklarımızla iş birliği içerisinde hayata geçirdiğimiz bu yeni hizmetin İstanbulluların hayatını kolaylaştıracağına düşünüyoruz” diye konuştu.

Fark hesaplandı! Maaşları 22 bin 921 TL'ye yükselecek! İşte o meslek grupları...

Görüşmeler tamamlandı! Maaşlara yüzde 34 ek zam! 180 bin kişiyi etkiliyor!

Ehliyet alacaklar dikkat! Yaş şartı değişti!