30 / 04 / 2024

Üçbeyli İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Üçbeyli İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Şimşek tarafından kuruldu.



Üçbeyli İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Şimşek tarafından kuruldu.

Üçbeyli İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Gayrımenkul Acentelerının Faalıyetlerı (Gayrımenkulün Ücret Veya Sözlesme Temelıne Dayalı Olarak Satın Alınması, Satılması Ve Kıralanmasında Aracılık, Vb.)Her Türlü Emlak Komisyonculuğu Kiralama Kiraya Verme İşlerini Yapar.Ikamet Amaçlı Bınaların Insaatı (Müstakıl Konutlar, Bırden Çok Aılenın Oturdugu Bınalar, Gökdelenler Vb.Nın Insaatı) (Ahsap Bınaların Insaatı Harıç)Sürücüsü İle Birlikte Diğer Özel Araç (Otomobil, Limuzin, Vb. Dâhil, Minibüs, Otobüs Vb. Hariç) Kiralama Faaliyeti,Sürücüsü İle Birlikte Otobüs, Minibüs Vb. Kiralama (Belirlenmemiş Güzergahlar İçin) İle Geziler İçin Kara Yolu Yolcu Taşımacılığı (Şehir Turu Otobüsleri, Gezi Otobüsü, Vb. Dâhil),Motorlu Hafif Kara Taşıtlarının Ve Arabaların Sürücüsüz Olarak Kiralanması Ve Leasingi (3.5 Tondan Daha Az Olan Otomobil, Kamyonet, Vb. Dâhil, Motosiklet Hariç) (Finansal Leasing Hariç),Motorlu Ağır Kara Taşıtlarının Sürücüsüz Olarak Kiralanması Ve Leasingi (3.5 Tondan Daha Fazla Olan Kamyon, Treyler (Römork), Vb.) (Karavan, Tarımsal Makine Ve Ekipmanları, İnşaat Makine Ve Ekipmanları Kiralanması Ve Leasingi İle Finansal Leasing Hariç),Tüm Rant Acar İşlerini Yapar Kiralar Kiraya Verir.Bakkal Ve Marketlerde Yapılan Perakende Tıcaret (Belırlı Bır Mala Tahsıs Edılmemıs Magazalarda Gıda, Içecek Veya Tütün Agırlıklı Perakende Tıcaret- Toptan Ticaretini Yapar Yaptırır.


Geri Dön