Kent Haberleri

Uçuşa geçen dolar için son uyarı! Bu son şansımız diyen İslam Memiş açıkladı!

Dolar rekor üstüne rekor kırarken Para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten '' Bu son şansımız'' diyerek dolar yatırımcılarını uyardı. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar/TL yükselecek mi? Dolar ne olur? ''Bu son şansımız'' diyen Memiş, yatırımcılara dolar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Dolar/TL kuru, Merkez Bankası faiz kararından sonra rekor kırarken Para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten dolar yatırımcılarına son uyarı geldi. ''Bu son şansımız'' diyen Memiş, yatırımcılara dolar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

DOLAR İÇİN SON UYARI İSLAM MEMİŞ'TEN GELDİ!

İslam Memiş dolar ile ilgili, yatırımcılara kritik açıklamalarda bulundu. Memiş Dolar TL kurununu 25.85 seviysesinde işlem gördüğü tarihte, 26 direncine takılan bir dolar TL olduğunu belirtmişti.

 

Memiş: '' Dolar için Hedef 28 TL. Dolar TL'de ben dövize girmeliyim diyen yatırımcının bence bir kez daha düşünmesi lazım. Bu yıl için 24-25'i bekliyoruz ama doların getirisi euro, sterlin kadar fazla olmaz.'' diyerek yatırımcılara euro mu dolar mı konusunda karar vermeleri konusunda son şanslarının olduğunu söyledi. 

Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar bugün yükseldi mi? Dolar kaç lira? 29 Haziran Perşembe dolar kaç lira oldu? İşte güncel dolar alış satış fiyatı...

DOLAR UÇUŞA GEÇTİ!

Dolar kuru Bayramın ikinci gününde de milyonlarca kişi tarafından merakla takip ediliyor. Dolar kuru adeta uçuşa geçerken yatırıcmılar güncel dolar kurunun ne kadar olduğunu araştırıyor.

Dolar bugün ne kadar oldu? 29 Haziran Perşembe dolar kaç lira? Güncel dolar alışm satış fiyatı kaç lira? sorularının yanıtları arama motorlarında araştırılıyor.

 

Dolar kuru bugün güne yüzde 0,10 artışla başladı. Dolar/TL alış fiyatı 25,88 lira, satış fiyatı ise 26,304 liradan işlem görüyor. 

Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 28,202 liradan alınıp 28,712 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi saat 12:36 itibariyle 1,0916 bandında hareket ediyor.

Altın yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 29 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 26 gün sonra böyle olacak: Durum oldukça kötü! Yeni tahmin yatırımcıları korkuttu! Şimdiden hazır olun

Dolar yeni rekorunu kırdı! Elinde doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Bakmadan dövizciye gitmeyin!