İhale

Ucuz arsa arayanlar dikkat! Bu fırsatı kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Nevşehir'de yer alan arsayı da satışa çıkardı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihaleler arasında Nevşehir ili, Merkez ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da mevcut

Yeni bir arsa sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen Eylül 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanını da yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihaleler arasında Nevşehir ili, Merkez ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki son dakika detaylarına göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Alacaşar Köyü'nde bulunuyor.

İhale tarihi de açıklanan konut alanı imarlı arsanın taşınmaz numarası 50010111193 olarak açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 860,78 metrekare.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde bilgiye göre, hazine hissesinin 860,78 metrekare olarak bildirildiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 198 bin Türk Lirası olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 39 bin 600 Türk Lirası şeklinde açıklandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yer alan bilgiye, yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2022 tarihinde saat 10:20'de yapılacak. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :50010111193
Pafta / Ada / Parsel :K33D12C2B / 261 / 12
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :İmarlı
İmar Tarihi :
Yasal Dayanak :2886 / 45.
Taşınmaz Yüzölçümü :860,78 metrekare
Hazine Hissesi :860,78 metrekare
Satılacak Yüzölçümü :860,78 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :198 bin TL 
Geçici Teminat Bedeli :39 bin 600 TL 
İhale Tarihi ve Saati :13 Eylül 2022 Saat 10:20

Taşınmaz cinsinin arsa olarak bildirildiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ihalesi ile ilgili detaylı bilgiler için buraya tıklayabilir https://nevsehir.csb.gov.tr/ ya da (384) 213 17 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Emekli promosyonlarında son dakika depremi! İş Bankası, Akbank, Yapı Kredi, QNB, Garanti peş peşe duyurdu! Hemen bakın!

TOKİ'den İzmirlilere son dakika ucuz konut müjdesi! O ilçe için tarih belli oldu! Sakın kaçırmayın!

5 bankada peş peşe deprem! Akbank, Yapı Kredi, TEB, QNB, ING arka arkaya açıkladı! Kararı duyan inanamadı! Hemen bakın!