28 / 04 / 2024

Ucuz ev arayanlar müjde! O ilde daire fiyatları 580 bin TL'den başlıyor: Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Ucuz ev arayanlar müjde! O ilde daire fiyatları 580 bin TL'den başlıyor: Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Ucuz fiyata ev arayanlara müjde Emlak Yönetim tarafından geldi. Osmaniye'de 165 daire satışa çıkarılacak. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanırken konut fiyatları 580 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...



Son zamanlarda artan fiyatlarından sonra ev sahibi olmak neredeyse imkansız hale geldi. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ihaleleri mercek altına aldı. Bu kapsamda, Osmaniye Düziçi ilçesinde bulunan 165 daire, Emlak Yönetim tarafından satışa sunuldu. 

Emlak Yönetim tarafından satışa çıkarılan ve dairelerin en uygun başlangıç bedelinin 580 bin Türk Lirası olduğu belirtildi. Açık arttırma ile gerçekleşecek satışa, online katılım da sağlanabilecek. Daireler, yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade farkıyla satışa çıkarılacak.

 Ucuz ev arayanlar müjde! O ilde daire fiyatları 580 bin TL den başlıyor: Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

OSMANİYE'DE 165 ADET KONUT SATIŞ İHALE TARİHİ

Osmaniye Düziçi ilçesinde konumlanan 165 daire Emlak Yönetim tarafından satışa çıkarıldı. En uygun fiyatlı konutun başlangıç tutarı 580 bin lira olarak açıklandı.

Osmaniye Düziçi'nde Emlak Yönetim tarafından satışa çıkarılan 165 evin açık artırma yöntemiyle satışa sunulması 3 Ekim saat 10.30'da Köseoğlu Düğün Salonu'nda tapılacak. Online katılımın da mümkün olduğu açık artırmada katılımcılar Emlak Müzayede sitesi üzerinden de teklifte bulunabilecek.

 Ucuz ev arayanlar müjde! O ilde daire fiyatları 580 bin TL den başlıyor: Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

PEŞİN ÖDEMELERDE YÜZDE 20 İNDİRİM, YÜZDE 40 PEŞİN, 60 AY VADELİ EVLER

Satışa çıkarılan söz konusu konutlar, yüzde 40 peşinat, 60 ay sabit vade farkıyla satışa çıkarıldı. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ile satılacak evleri görmek veya bilgi almak veya isteyenler proje içerisindeki tanıtım ofislerine giderek görebilecekler. Açık artırma toplantısına katılım sağlayacak olan tüzel ya da gerçek kişiler katılım teminatı olarak toplantı öncesinde her taşınmaz için katılım teminatı ödemek zorunda.

DAİRE BAŞINA 50 BİN TL

55,67 metrekare büyüklüğünde olan evler için açık artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde EMLAK YÖNETİM’in Halk Bankası A.Ş. Halkalı Şubesi nezdindeki 
TR29 0001 2009 8780 0010 2608 02 IBAN numaralı hesabına satın alınmak istenilen taşınmaz adedi kadar teminat yatırılması gerekiyor. Her bir daire için ayrı ayrı: 50.000 lira katılım teminatının ödenmesi zorunlu tutuluyor.

AYRINTILAR İÇİN: https://emlakmuzayede.com.tr/

Benzin, motorin, LPG'de tehlike çanları! Petrolde tahminler değişti: Akaryakıta yeni zam geliyor mu? 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan çok konuşulacak kentsel dönüşüm mesajı! Peş peşe detaylar verdi!

Diyanet İşleri Başkanlığı tamı tamına 2 bin 450 personel alacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!


Geri Dön