Kent Haberleri

Ucuz Iphone almak isteyenler dikkat! 15 bin TL daha uyguna geliyor hemen öğrenin

Türkiye'de geniş bir kesim tarafından Iphone telefonlara ciddi merak duyuluyor. Yeni çıkan Iphone telefonu almak isteyen bu kesim ucuza almanın yollarını artıyor. İşte Iphone'yi 15 bin TL uyguna getirmenin bir yolu bulundu. Konuyla ilgili detaylar ilginç...Ancak Iphoneler fiyatları nedeniyle cep yakıyor

Ülkemizde en çok kullanılan telefonların başında Iphone'ler geliyor. Ancak Iphoneler fiyatları nedeniyle cep yakıyor. Özellikle Iphone'nin son çıkardığı 14 modeli, vatandaşların alım gücünün çok üzerinde bir fiyata satılıyor. 
 

YİNE DE BİR YÖNTEMİNİ BULDULAR

Fakat vatandaşlar yine de bu Iphone'leri satın almanın bir yöntemini bulmuş vaziyette. Gürcistan'daki Sarp Sınır Kapısı'ndan günlük olarak giriş yapan vatandaşlar, bu telefonları vergi iadesiyle birlikte satın alarak 15 bin TL'ye kadar kar ediyor. 

YILBAŞINDAN SONRA IME FİYATLARI UÇACAK

Vatandaşların konuyla ilgili bir diğer endişesi ise Ime fiyatlarıyla ilgili. Şu sıralar 2000 bin TL seviyesinden işlem gören IME faaliyetlerinin yılbaşının ardından 6 bin TL seviyelerine çıkması bekleniyor. Vatandaşlar bu rakamı ödememek için de ellerini çabuk tutuyor. 
 

IPHONE 14 ÖZELLİKLERİ

RENKLER

Gece Yarısı, Mor, Yıldız Işığı, (PRODUCT)RED, Mavi

Ağırlık: 

172 gram

iPhone 14’ün ekranı yuvarlatılmış köşelere sahiptir. Telefonun kıvrımlı zarif tasarımını takip eden bu köşeler, standart bir dikdörtgenin sınırları içinde yer alır. Standart bir dikdörtgen olarak ölçüldüğünde ekran diyagonal olarak 6.06 inçtir (görüntülenebilen gerçek alan daha azdır).