Beyaz Eşya

Ucuz klima arayanlar buraya; İşte en uygun fiyatlı klimalar

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcak hava ve yüksek nem nedeniyle klimalara olan ilgi artıyor. Peki klima fiyatları ne durumda? İşte en uygun fiyatlı klimalar... İnsanlar, iç mekanlarda serin bir ortamda dinlenmek, çalışmak veya uyumak için klimaları tercih ediyor

Yaz aylarında hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte, klimaların satışı ve kullanımı önemli ölçüde artıyor. İnsanlar, iç mekanlarda serin bir ortamda dinlenmek, çalışmak veya uyumak için klimaları tercih ediyor.  Peki klima fiyatları ne durumda? İşte en uygun fiyatlı klimalar...

Yaz aylarında hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte, klimaların satışı ve kullanımı önemli ölçüde artıyor. İnsanlar, iç mekanlarda serin bir ortamda dinlenmek, çalışmak veya uyumak için klimaları tercih ediyor. Klimalar, odaların sıcaklığını düşürerek rahatlık ve konfor sağlarken, aynı zamanda yüksek nemin de etkilerini azaltıyor. Bu nedenle, klimalar, yaz aylarında özellikle sıcak iklim bölgelerinde vazgeçilmez bir ihtiyaç haline geliyor.

Yaz aylarında klimalara olan talep, tüketicilerin enerji verimliliği, sessiz çalışma özelliği, çevre dostu teknolojiler gibi faktörlere daha fazla önem vermesine de yol açıyor. Gelişmiş teknolojilerle üretilen modern klimalar, enerji tasarrufu sağlayan özelliklere sahip olup çevreye daha az zarar verirken, aynı zamanda daha sessiz bir çalışma deneyimi sunuyor. Bu da tüketicilerin klimalarını seçerken bu faktörlere dikkat etmelerini sağlıyor.

Klima sektöründe, yaz aylarındaki artan talebi karşılamak için üreticiler ve satıcılar da harekete geçiyor. Klimaların satış noktalarında indirimler, kampanyalar ve özel teklifler sunulması yaygınlaşıyor. Aynı zamanda, online alışveriş platformları üzerinden klimaların kolayca sipariş edilmesi ve evlere teslim edilmesi de tüketici deneyimini kolaylaştırıyor.

 Peki klima fiyatları ne durumda? İşte en uygun fiyatlı klimalar...

* Arçelik 12220 P Portatif Mobil Soğuk Klima - 9.019,10 TL

* Airfel LPCY35BM A Sınıfı 12.000 BTU Portatif Mobil Klima - 9.246,00 TL

* Rota Panda Mobil Portatif Klima - 9.850,00 TL

* Beko 30725 A++ Enerji Sınıfı 7500 BTU Duvar Tipi Klima - 9.999,00 TL

* TCL TAC-09CHSD/XA51I Elite 09 Duvar Tipi Klima - 10.536,51 TL

* Uğur UIS 9000 BTU A++ Duvar Tipi Inverter Klima - 10.699,00 TL

Ayrıntılı bilgi için: https://www.cimri.com/klimalar?page=2&sort=price%2Casc

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Temmuz 2023 tarihinde saat 20:25'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26,10 Türk Lirası, Euro 29,37 Türk Lirası, altının gramı ise 1.644 Türk Lirası değerindedir.

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi ne kadar oldu? İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi

Homend Coffeebreak Filtre Kahve Makinesi'nde büyük indirim; Fiyatı 650 TL düştü

Beko TM 5046 Floral Tost Makinesi fiyatı ne kadar oldu? İşte güncel fiyatı...