28 / 04 / 2024

Ucuz uçak bileti kampanyası! Yurt dışına gidecekler dikkat!

Ucuz uçak bileti kampanyası! Yurt dışına gidecekler dikkat!

Yurt dışına gidecek vatandaşlar gezginler ve iş insanları için ucuza uçak bileti kampanyası başladığı duyuruldu. Biletbayisi, Türk vatandaşlarının vizesiz seyahat edebileceği ülkeler için uygun fiyatı olan uçak bileti fırsatlarını sunmaktadır. Ucuza uçak bileti kampanyası detayları neler?



Biletbayisi tarafından yapılan açıklama kapsamında ucuza uçak bileti kampanyası başladığı kaydedildi. Yurt dışına gidecekler iş insanları ile gezginler sizler için kampanyanın ayrıntıları açıklandı.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, tarihi ve kültürel açıdan Türkiye'ye yakın olan Balkan ülkeleri, vizesiz seyahat için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Vizesiz seyahat imkanı sunan Çekya, Slovakya, Macaristan ve Avusturya gibi Orta Avrupa ülkeleri tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ön plana çıkarken; Prag, Budapeşte, Viyana ve Krakow da vizesiz seyahat edilebiliyor.

Estonya, Litvanya ve Letonya'nın başkentleri Tallinn, Vilnius ve Riga da vizesiz seyahat için ilgi çekici seçenekler arasında da yer aldığı belirtildi.

Ucuz uçak bileti kampanyası! Yurt dışına gidecekler dikkat!

aydinlik.com.tr'de yer alan habere göre; Biletbayisi.com'un uygun fiyatlı uyçak bileti sunduğu yerler arasında vizesiz veya kapıda vize ya da e-vize ile ziyaret edilebilecek bu ülkeler yer alıyor. "Andorra, Arnavutluk, Azerbaycan, Belarus, Bosna Hersek, Karadağ, Kosova, Kuzey Makedonya, Moldova, Sırbistan, Ukrayna. Bahreyn, Brunei, Endonezya, Filipinler, Güney Kore, Hong Kong, Japonya, Katar, Kuveyt, Kırgızistan, Lübnan, Malezya, Malpler, Moğolistan, Nepal, Singapur, Sri Lanka, Tayland, Tayvan, Doğu Timor, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Botsvana, Fas, Kenya, Lesoto, Seyşeller, Tunus, Mauritius, Tanzanya, Uganda, Zanzibar. Bolivya, Brezilya, Kolombiya, Ekvador, Peru, Surinam, Uruguay. Fiji, Kiribati, Mikronezya, Palau, Samoa, Solomon Adaları, Tonga, Tuvalu."

BİLET FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Uçak biletlerinde açıklanan fiyatlar İstanbul-Azerbaycan hattında 999 liradan, İzmir-Peru'da 1900 liradan, Ankara-Tayland'da 1750 liradan, Antalya-Brezilya'da 2 bin 800 liradan, İstanbul-Uruguay'da 3 bin 250 liradan başladığı açıklandı. 

Uygun fiyatlı bilet bulabilmek için seyahat tarihi noktasında esnek olunması ve erken rezervasyon yaptırılması öneriliyor. Açıklamada, pasaport, konaklama ve seyahat sigortası gibi vizesiz gezilerde dikkat edilmesi gereken hususları da kaydedildi.

Türk Hava Yolları'ndan KKTC için ucuz bilet kampanyası...

Pegasus'tan yüzde 40 indirimli ucuz bilet kampanyası!

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası!

Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası! 399,99 TL'ye seyahat fırsatı!


Geri Dön