Emlak Konut

Ucuza konut sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın! Müjde yolda! İşte detaylar!

Ev sahibi olmak herkesin hayallerinden biridir. Ancak son dönemde artan ev fiyatları bu hayali baltalıyor. Buna konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müjde ile geliyor.Bu haberi detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ağustos ayında açıklayacak

Ucuz konut sahibi olmak isteyenler için müjdeli bir haber geldi. Bu haberi detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ağustos ayında açıklayacak.

İşte ev almak isteyenleri ilgilendiren o haberin detayları…

EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE MÜJDE!

Ucuz ev almak isteyen yüz binlerce vatandaşa müjde verildi. Hükümet ev fiyatları ve kiralardaki artışlardan mağdur olanlar için çözüm üretmeye devam ediyor. Dar gelirli kişileri, uygun taksitlerle ve fiyatlarla ev sahibi yapılacak. Türkiye'nin 81 ilinde 150 bin ucuz sosyal konut inşa edilmesi planlanıyor. Vatandaşın konut yapabilmesi için Hazine arazileri de bir bir satışa çıkarılacak. Ev ve arsa satışı ile ilgili detayları da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ağustos ayında paylaşacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dar gelirlilere ucuz konut ve arsa müjdesini Ağustos ayında açıklayacak. 81 ilde 150 bin sosyal konut yapılacak. Hazine arazileri vatandaşa açılacak. Ev ve arsalar 15 yıla varan vadeler ile satılması planlanıyor.

CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜĞÜ OLACAK

Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre; Ankara Çankaya İleri Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini 81 ilde başlatacaklarını belirtti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Kurum, "İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki aydan başlayarak Cumhurbaşkanımızın milletine vereceği büyük bir müjdeyi vereceğiz" şeklinde konuştu.

HAZİNE ARAZİLERİ VATANDAŞ İÇİN AÇILIYOR

Hükümet Hazine arazilerini de uygun koşullarda konut yapımı için vatandaşa açacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Adana gibi konut fiyatlarının daha çok arttığı şehirlerde ihtiyaca ve talebe göre sayıyı ortaya konulacak. Hazine arazileri evi olmayan vatandaşlara verilecek. Konut tipleri için bakanlık proje Vatandaş imar planına uygun olarak projesini hazırlayıp, ruhsatını alarak, evini yapacak.

12 kilo tüp ne kadar oldu? Tüp gaz kaç TL?

Fed sonrası dolarda son durum! İşte detaylar!

Elektrikli otomobiller ile ilgili yeni düzenleme! Cumhurbaşkanı duyurdu! İşte detaylar!