30 / 04 / 2024

Öger Grubu, Bodrum Gümüşlük'te otel yapacak

Öger Grubu, Bodrum Gümüşlük'te otel yapacak

Öger grubu, Bodrum'un Gümüşlük beldesi sahilinde 3. derece doğal SİT alanında olan, Kardak manzaralı 110 dönümlük araziye 5 yıldızlı otel kurmak için hazırlanıyor



Öger grubu Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger, Bodrum'un Gümüşlük beldesi sahilinde, Kardak kayalıkları manzaralı 110 dönümlük araziyi satın alıp 5 yıldızlı otel yapmak için hazırlıklara başladı.
Öger'in talip olduğu araziden, 13 Türk ve Yunan adası ile Kardak kayalıklarını görmek mümkün. 3. derece doğal SİT alanında olan arazinin satın alınması için yöneticilerine talimat veren Öger'in yardımcısı ve Bodrum Marina Vista Otel Genel Müdürü Serdar Koç, yerinde inceleme yaptıktan sonra Gümüşlük Belediyesi'nden imar durumu hakkında bilgi aldı. Arazide, gerekli izinlerin alınması halinde tesis yapımı konusunda bir engel olmadığı kaydedildi.
Yaklaşık 40 milyon lira değerindeki araziyi satın almak üzere olduklarını kaydeden Koç, “750 yataklı ve 80 milyon dolara mal olacak bir turistik tesis projemiz var. Bodrum'daki otellerimizden 5 yıldızlı ve 1200 yataklı Majesty Belizia ile anlaşmamız bu yıl sona erdi. Ancak Bodrum bizim için çok önemli. Bu nedenle otel kiralamaktansa kendi tesisimizi kurmak için harekete geçtik” diye konuştu.
Yaşar Anter/Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Kardak manzaralı otel yapacak
Öger Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger, Bodrum'un Gümüşlük sahilinde 110 dönümlük araziyi satın alıp 5 yıldızlı otel yapmak için hazırlıklara başladı

Öger'in talip olduğu arazi, 13 Türk ve Yunan adası ile Kardak Kayalıkları manzaralı. Bu arazinin satın alınması için müdürlerine talimat veren Vural Öger'in yardımcısı Bodrum Marina Vista Otel'in Genel Müdürü Serdar Koç, “Yaklaşık 40 milyon lira değerindeki araziyi satın almak üzereyiz. Burada 750 yataklı ve 80 milyon dolara mal olacak bir turistik tesis projemiz var” dedi.
Posta


Geri Dön