02 / 05 / 2024

Uğur Dumankaya: Hayatı değiştirecek projeler arıyoruz!

Uğur Dumankaya: Hayatı değiştirecek projeler arıyoruz!

Gayrimenkulden sağlık, spor ve otomotive kadar bir çok sektörle ilgilenen Uğur Dumankaya, hayata değer katacak yatırımlara yöneldiklerini belirtti. Dumankaya, insanlar hayatını değiştirecek projeler aradığını söyledi...



Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, tüketicilerin artık objeden odaklandığını belirterek, insanlar hayatını değiştirecek projeler aradığını söyledi.

Sob dönemde konut üretici firmaların  mimari tasarım ve hizmet boyutlarında ciddi gelişmelerin olduğunu hatırlatan Uğur Dumakaya " Konut ve emlakta tüketici artık inşaat malzemesinin kalitesi satın aldığı andan itibaren projede hayatına hayatına artı değerler katacak unsurlar arıyor" dedi. Uğur Dumankaya bu maksatla şirket olarak Dumankaya Pusula isimli yeni bir markanın oluşumunu başlattıklarını dile getirdi.

GYO hazırlıkları son hız
Dumankaya projede, "Konutun dekorasyonundan kiralanmasına, taşınmalarından seyahat planlamalarına, araç kiralamadan tıbbi desteğe ya da konser, sinema, tiyatro gibi sosyal ve kültürel etkinliklere kadar birçok farklı hizmetten faydalanılıyor. Artık yaşam her alanı ile birbiriyle entegre olmuş durumda" diye konuştu.
 
Uğur Dumankaya, yıllık bazda 50 bin metrekareye yaklaşan üretim potansiyeline sahip olduklarım belirterek, "Geçen yıl lansmamnı yaptığımız Dumankaya Modern projesi ile birlikte gayrimenkul geliştiriciliğine yoğunlaşarak projelerimizi taahhüt şirketlerine yaptırmaya başladık. Böylece asıl uzmanlığımız olan geliştiriciliğe odaklanarak üretim kapasitemizi artırmış olacağız ve gelecek yıl kuracağımız gayrimenkul yatırım ortaklığına iyi bir zemin hazırlamış olacağız" dedi.

 
Halkalı'ya süpriz yatırım

Halkalı'da Temapark ve Devlet Hastanesi arasındaki arsada sağlık temasıyla kurrezidans projesiyle poliklinik, ecnerkezleri gibi yapılarla Devlet in tamamlayıcısı olmayı hedeflele eden Dumankaya, gelecekte cendi arazileri üzerinde bir başka proje daha gerçekleştireceklerini kaydeti.

Bu yıl 7 projeyle yürüyecek

DUMANKAYA, 2011'de 7 proje ile yürüyeceklerini belirterek, "Temmuza kadar 4 projenin saüşma başlayacağız. Eylül ve sonraki dönem itibariyle diğer 3 projenin satış çalışmalarına başlamayı hedefliyoruz" diye konuştu. Dumankaya, Tuzla'da 3 farklı projenin lansmamnı mayıs ve haziran aylarında, Bahçeşehir'de "Modern" projelerinin yanında 1400-1500 konutun lansman şanslarım başlatacaklarım, eylül ve ekimde de Halkalı ve Maltepe'ye yöneleceklerini dile getirdi.

Sözcü/Sedat Yılmaz

 

 

 


Geri Dön