28 / 04 / 2024

Ukra İnşaat CEO'su Kürşat Tuncel'den Hane Plus teslimlerine ilişkin açıklama!

Ukra İnşaat CEO'su Kürşat Tuncel'den Hane Plus teslimlerine ilişkin açıklama!

Ukra İnşaat CEO'su Kürşat Tuncel, Ukra Hane Plus projesine ilişkin Emlakkulisi.com'a özel bir açıklama yaptı. Kürşat Tuncel açıklamasında şunlara değindi;



Ukra İnşaat CEO'su Kurşat Tuncel'in açıklaması şöyle;

"Emlak Kulisi sitesinde müşterilerimizin Hane Plus projemizin teslimi ile ilgili soruları üzerine aşağıdaki açıklamayı bilgilerine sunuyorum.

Hane Plus projemizde A, B ve C olmak üzere 3 blokta 800 dairemiz bulunmaktadır. C Blok halihazırda kaba inşaatı yüzde 100 oranında bitmiş olup ince işleri yüzde 70 seviyesini geçmiştir ve bu program dahilinde Ocak 2012 ayı içerisinde teslimi başlayacaktır.

Müşterilerimizin bilgisi olduğu üzere bu projeye ilişkin satış sözleşmelerinde projenin 31 Aralık 2011 tarihinde teslimi vaad edilmiştir. C Blok bazında sözleşmemiz çerçevesinde yeni yılın ilk ayında teslimler başlatılacaktır. B Blok inşaatında son 4 kata gelinmiş olup, ince işleri yüzde 60 seviyelerine gelmiştir.

B Blokta hemen ilk bloğu takiben Şubat 2012 sonuna kadar teslim edilmiş olacaktır. A Blokta ise son 6 kata gelinmiş olup ince işleri yüzde 45 seviyelerindedir, bu son blok da ilk ikisini takiben Mart 2012 ayı içerisinde teslime başlayacaktır.

Toplam 800 dairenin aynı anda teslim imkansızlığı gözönüne alındığında 3 bloğun tesliminin 3 ayda tamamlanması planının makul olduğunu düşünüyoruz. Keza satış sözleşmelerinin 3.1. maddesi teslim süresini belirtirken aynı sözleşmenin 3.3. maddesi kapsamında gereği halinde 4 aylık ek sure kulllanılabileceği ve bu sürenin aşımı halinde ise alıcıya tazminat ödeme yükümlülüğü doğacağı düzenlenmiştir.

Ukra İnşaat sözleşmede belirlenmiş süreler zarfında teslim işlemlerini tamamlayacak ve alıcıların magduriyetine sebep vermeyecektir. Bu ay sonu itibariyle ilgili alıcılarımıza teslimle ilgili tebligat ve zaman planlarını göndermeye başlayacağız. Ayrıca Müşteri İlişkileri servisimiz telefonla da alıcılarımıza süreç hakkında bilgi verecektir. Konuyu saygıyla bilginize sunarım."

444 82 72

www.ukrainsaat.com

www.haneplus.com.tr


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön