02 / 05 / 2024

Ukra İnşaat, evini satana Kurtlar Vadisi dizisinde rol teklif ediyor!

Ukra İnşaat, evini satana Kurtlar Vadisi dizisinde rol teklif ediyor!

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz, Fikirtepe'nin yaklaşık yüzde 8'ine yakın alanıyla ilgilendiklerini, 600 milyon TL'lik yatırımla Fikirtepe'ye vizyon projeler inşa etmek istediklerini açıkladı...



Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz, Fikirtepe'nin yaklaşık yüzde 8'ine yakın alanıyla ilgilendiklerini, 600 milyon TL'lik yatırımla Fikirtepe'ye vizyon projeler inşa etmek istediklerini açıklamış; eğer anlaşma sağlayabilirlerse daha önce hak sahiplerinden bir kişiyi kura çekip Kurtlar Vadisi'nde oynatabileceklerini bile söylemişti.

Fikirtepe halkını, yapmış oldukları projelere götürdüklerini," idari kadroyla tanıştırdıklarını kaydeden Yavuz, Fikirtepe sakinlerine sözleşmeden teslime kadarki sürecin şeffaf olacağı ve vaatlerini yüzde 100 yerine getireceklerini taahhüt ettiklerini kaydediyor.

Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel de, artan imar katsayısından dolayı bütün firmaların ilgi odağı haline gelen Fikirtepe'de olağanüstü bir hareketlilik olduğunu, bölgede daha iyi çalışabilmek adına irtibat bürosu açtıklarını ve arsa alımlarının ve kat karşılığı sözleşmeleri yapmaya başladıklarını dile getirdi.

Fikirtepe'de halihazırda büyük bir ada ile anlaştıklarını, 300 hisseli bir arsa üzerinde proje çalışmalarına başladıklarını açıklayan Temel, "Daireler stüdyo tipinden başlayıp 300 m2 kadar ulaşan büyüklüklerde deprem riskini sıfırlayan projeler olarak üretilecek. 200 m2 arsası olan bir hak sahibi 500 ila 600 m2 arasında inşaat alabilirse yaklaşık olarak 5-6 daire sahibi olabiliyor. Bu da bölgedeki hak sahiplerini oldukça memnun etti" diye konuştu.

Nihal Yuvacan/Vatan


Geri Dön