Genel

Ukra İnşaat Hane Plus'ta vadeyi 30 yıla kadar uzattı!

Şeker Mortgage Finansman (Şeker Finans) ile bir anlaşma yapan Ukra İnşaat, satışları devam eden ve dizi oyuncusu Necati Şaşmazın reklam yüzü olarak rol aldığı Ukra Hane Plus projesinde 30 yıl vadeli konut kredisi imkânı sunuyor

Şeker Mortgage Finansman (Şeker Finans) ile bir anlaşma yapan Ukra İnşaat, satışları devam eden ve dizi oyuncusu Necati Şaşmazın reklam yüzü olarak rol aldığı Ukra Hane Plus projesinde 30 yıl vadeli konut kredisi imkânı sunuyor.
30 yıl vadeyi bu zamana kadar bir emlak şirketinin Türkiye'de verdiği en uzun vade olarak nitelendiren Ukra  İnşat Yönetim Kurulu Başkanı Hane Atila Yavuz, Türkiyede ilk kez sunulan 30 yıl vadeli konut kredileri için Ukra İnşaat  ve Şeker Finans anlaşmaya vardı. Şeker Finans kredisinin vadesi 30 yıl, aylık faizi ise binde 94. Toplam konut bedelinin yüzde 75ine kadar kullanılabilen bu kredilerin dosya ücreti de Ukra İnşaat müşterilerine özel olarak çok düşük bir tutarda belirlendi diye konuştu.
50 liralık kredi için aylık yalnızca 487 lira ödeme yapılarak ev sahibi olmanın mümkün olacağına dikkat çeken Yavuz, Böylece ilk kez gerçek anlamıyla kira öder gibi ev sahibi olunabilecek" dedi.
Kredinin kullandırılacağı Ukra Hane Plus projesi 800 konuttan ve sekiz ticari üniteden oluşuyor. Projenin bugüne kadar yüzde 80inin satışı tamamlandı. Ukra Hane Plusta anahtar teslim tarihi Aralık 2011olduğu için proje, oturmak ya da yatırım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat oluşturuyor. Projedeki metrekare satış rakamları ise 1400 ila1500 lira aralığında.