28 / 04 / 2024

Ukra İnşaat, Markapon işbirliğiyle yüzde 7lere varan indirim fırsatı! Son gün 15 Kasım!

Ukra İnşaat, Markapon işbirliğiyle yüzde 7lere varan indirim fırsatı! Son gün 15 Kasım!

Ukra İnşaat, Türkiyenin önde gelen fırsat sitesi Markapon ile yeni bir kampanyaya imza atıyor. Böylece Ukra İnşaat; Ukra City, Hane Plus, Han Plus ve Sedai Plus projelerindeki ev, ofis, mağaza ve home ofisler için yüzde 7ye varan indirim imkanı sunuyor



İnşaat sektörünün kampanyalarıyla fark yaratan markası Ukra İnşaat, ses getirecek yeni bir kampanya daha başlatıyor. Türkiyenin en önemli fırsat sitelerinden Markapon ile işbirliğine giden Ukra İnşaat; Ukra City, Hane Plus, Han Plus ve Sedai Plus projelerindeki konut, ofis, mağaza ve home ofisler için indirim fırsatını satışa çıkarıyor. Ukra İnşaat sektörde ilk kez bir fırsat sitesinde gayrimenkul alımına yönelik toplamda %7leri bulan özel indirimler sunuyor. Kampanya 15 Kasıma kadar Markapon.com ve Gittigidiyor.com sitelerinden takip edilebiliyor.

Kampanyaya katılmak isteyenler, 15 Kasım tarihine kadar Markapon.com ve Gittigidiyor.com sitelerinden yalnızca 500 TLden başlayan fiyatlarla indirim çeklerini alabiliyor ve 35.000 TLye varan indirim hakkına sahip olabiliyor.

Kampanya ile Markaponun 7,5 milyonun üzerindeki fırsat takipçisi, Ukra İnşaat projelerinden özel indirim fırsatı satın alabiliyor. İndirim çeklerini alan katılımcılar Ukra İnşaat satış ofisine giderek dairelerini, mağaza veya ofislerini beğenerek alım tutarına göre %7lere ulaşan özel Markapon indiriminden anında faydalanabiliyor.

Ukra İnşaat-Markapon işbirliği, Türkiye e-ticaret sektörü için de bir ilk olma özelliği taşıyor. Markapon Genel Müdürü Murat Demirhan Kampanya ile bugüne kadar bir indirim sitesinden sağlanan en büyük avantaj, otomobilden gayrimenkul sektörüne geçmiş oluyor. Markapon üyeleri, gayrimenkul sektörünün gündemde ve ilgi gören 4 önemli Ukra İnşaat projesinde 35.000 TL'yi bulan çok ciddi tasarruf imkanına ulaşıyor dedi.

İnşaat sektörü ile fırsat siteleri arasında ilk kez bu çerçevede bir işbirliği yapıldığını belirten Ukra İnşaat CEOsu Kürşat Tuncel, Son dönemlerde yürüttüğümüz hediye daire, 30 yıl kredi seçeneği  gibi her biri sektörde ilk kez uygulanan referans kampanyalarla yaratıcılığımızın sınırlarını zorluyoruz. Son olarak, sektörde yine bir ilk olan; Nur Fettahoğlu ve Necati Şaşmazın oynadığı reklam kampanyamızda da mağazalarımız ve ofislerimiz için uyguladığımız 5 yıl boyunca ikinci kira gelirini garanti eden kampanyamızı duyurduk. İnşaat sektöründe daha önce yapılmamış pazarlama kampanyaları geliştirmeye devam edeceğiz diyerek yeni kampanyalar üzerine çalıştıklarının bilgisini verdi.


444 82 72

http://www.ukrainsaat.com/


Geri Dön