28 / 04 / 2024

Ukra İnşaat'tan Han Plus ve Sedai Plus projelerinde kampanya!

Ukra İnşaat'tan Han Plus ve Sedai Plus projelerinde kampanya!

Ukra İnşaat, ticari kampanyası çerçevesinde Sedai Plus ve Han Plus projelerinden mağaza, ofis veya home ofis alanlara 2 ay içerisinde kiracı bulunamazsa, kiracı bulunana kadar 60 ay süreyle kira garantisi veriyor... İşte kampanyanın detayları...




Ukra İnşaat yeni ticari kampanyasıyla yaz dönemini gayrimenkul yatırımları için cazip hale getiriyor.  Ukra İnşaat, teslimlerine başlanan Han Plus ve Sedai Plus projelerindeki mağaza, ofis ve home ofisler için yaz dönemi boyunca 5 yıl kira garantili bir kampanya başlatıyor.

Hayata geçirdiği projeleri ve başarılı satış rakamları ile inşaat sektöründe kısa zamanda önemli bir yer edinen Ukra İnşaat, Esenyurt 'taki Sedai Plus ve Han Plus ticari projeleri için yeni bir kampanyaya imza atıyor. Ukra İnşaat, ticari kampanyası çerçevesinde Sedai Plus ve Han Plus projelerinden mağaza, ofis veya home ofis alanlara 2 ay içerisinde kiracı bulunamazsa, kiracı bulunana kadar 60 ay süreyle kira garantisi veriyor. Ukra İnşaat 'ın müşterilerine sunduğu bu garanti, satış tutarının yıllık % 6 'sını oluşturuyor.

Sedai Plus ve Han Plus projelerine yalnızca % 25 peşinat verilerek sahip olunabiliyor. Bakiye bedelin

% 25 'i ise 3 eşit taksitle faizsiz olarak Eylül 2011, Aralık 2011 ve Mart 2012 tarihlerinde ödeniyor. Satış bedelinin % 50 'si ise banka kredisiyle karşılanabiliyor. Kampanya boyunca yatırımcılara nakit alımlarda % 5 indirim yapılıyor, birden fazla yapılacak alımlar için ise özel koşullar ve ödeme planları sunuluyor.

Han Plus 'ta 378 mağaza, ofis ve home ofis var

Ünlü mimar Tatsuyo Yamamato tarafından tasarlanan Han Plus projesi; 378 mağaza, ofis ve home ofisten oluşuyor. İş merkezlerinin ve konutların tüm ihtiyaçları titizlikle tasarlanan projenin ilk 4 katı alışveriş merkezi, üst katları ise ofisler ve home ofislerden oluşuyor.

Satışları % 80 oranında tamamlanan Han Plus projesinde ünite alanları 60 m ² ve 320 m ² aralığında, fiyatlar ise 250 bin TL ve 2 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

Han Plus içerisinde kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, hamam, kapalı otopark bulunuyor. Binada, TSP firması profesyonel yönetim hizmetleri sunarken Coldwell Banker tarafından yatırımcılar için özel kiralama hizmeti de veriliyor. Anahtar teslimlerin yapıldığı Han Plus 'ın sakinleri de iş yaşamlarını daha konforlu hale getiren projenin keyfini çıkarıyor.

Sedai Plus ilk kez satışa çıkıyor

Sedai Plus projesinde 76 mağaza ve ofis bulunuyor. Giriş katı alışveriş için ayrılan projenin üst katları ise ofis olarak planlandı. Ünite alanları 75 m ² ve 135 m ² aralığında olan Sedai Plus 'ta fiyatlar ise 149 bin TL ile 2 milyon 300 bin TL arasında değişiyor. İlk kez satışa sunulan Sedai Plus projesi Ağustos 2011 'de teslim edilecek. Sedai Plus 'ta profesyonel bina yönetimi ve profesyonel kiralama hizmetleri de verilecek.

Ukra İnşaat 'tan rekor satış rakamları

Ukra İnşaat, 2011 yılında Hane Plus ve Ukra City projelerinden 1000 daire sattı. Yılın ilk 5 ayı içerisindeki rekor satışlarıyla Hane Plus projesinin % 80 'ini satarken, Ukra City projesinde ise % 70 satış oranını yakaladı.

Ukra İnşaat, düzenlediği kampanya sonucu Han Plus ve Sedai Plus ticari projelerinde benzer satış rakamları yakalamayı planlıyor.


Geri Dön