27 / 04 / 2024

Ukracity mağdurlarından açlık grevine ara!

Ukracity mağdurlarından açlık grevine ara!

Ukra City mağdurlarından Salim Özgür'ün yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle mağdurlar eyleme ara verme kararı aldı. Devir işlemleri tamamlanana kadar eylem yapacak olan mağdurlar Cuma günü eylemlerine kaldıkları yerden devam edecek...




Esenyurt'taki imar krizi ile sık sık gündeme gelen Ukra City projesinden aldıkları evlere kavuşamayan mağdurlar Esenyurt Ukra City satış ofisi önünde çadır kurarak açlık grevine başlamışlardı. 


Ukra City mağdurlarından Salim Özgür'ün yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle mağdurlar eyleme ara verme kararı aldı.  Devir işlemleri tamamlanana kadar eylemlerini sürdürecek olan mağdurlar Cuma günü eylemlerine kaldıkları yerden devam edecek.


Ukra City Mağdurları Derneği (UKOM) 29 Nisan'da yaptığı açıklamada: "09 Mart 2015 tarihinde kurduğumuz Ukra City Komşuları Derneği (UKOM) olarak, dairesini teslim alana kadar, kuracağı çadırla açlık grevine başlayacağını ilan eden üyemiz ve komşumuz Salim Özgür beyefendiye destek için 2 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 14.00’te, Ukra City satış ofisi önünde olacağız." demişti.




Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön