İş Fırsatları

Ulaştırma Bakanlığı mülakatsız personel alıyor! 3 gün sonra resmen sona eriyor! Başvuru için elinizi çabuk tutun!

Ulaştırma Bakanlığı mülakatsız personel alımını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Başvuru için elinizi çabuk tutun. İşte detaylar!Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 24 ilde mülakatsız memur alımı yapacağını açıklamıştı

Kamu kurumlarının personel olarak çalışmak isteyen vatandaşlar, alımları yakından takip ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 24 ilde mülakatsız memur alımı yapacağını açıklamıştı. Başvurular 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Çeşitli birimler için yapılacak olan personel alımı için şart da aranmadığı belirtildi.

İşte haberin detaylar…

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI MÜLAKATSIZ PERSONEL ALIYOR!

Kamu kurumları personel alımlarını sürdürüyor. Gelen son ilana göre Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 224 sözleşmeli kamu personel alımı yapacağını açıkladı. Yayımlanan ilanda lise, ön lisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabileceği duyurdu.

KPSS PUAN ŞARTI OLACAK MI?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na yapılacak olan personel alımı için KPSS şartının olacağı belirtildi. Lise mezunlarının P94, ön lisans mezunları, P93 ve lisans mezunları, P3 puan türleri ile başvuruları kabul edileceği belirtildi. Aynı zamanda birimler için yaş şartının olmadığı adaylar, emekli olmamış ya da emeklilik hakkı kazanmamış olması gerekmektedir.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Adayların ilanda belirtilen kadrolardan yalnızca birine başvuru hakkı olacak. 17 Aralık 2022 tarihinde başlayan başvurular 31 Aralık 2022 tarihinde son bulacak. İlanlara başvuru yapmayı düşünen adaylar başvurularını Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden e-Devlet şifreleri ile giriş yaparak gerçekleştirebilir.

KYK yılbaşından önce yatar mı? 3 aylık burslar ne zaman yatacak? KYK ne zaman yatacak 2023?

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ne zaman? Sağlık çalışanları promosyon ne zaman alacak?

EYT’de son durum ne? EYT şartları nedir? EYT’de yaş sınırı kalktı mı?