04 / 05 / 2024

Uluhan Grup Babil Kuleleri'yle Esenyurt'a sınıf atlatıyor!

Uluhan Grup Babil Kuleleri'yle Esenyurt'a sınıf atlatıyor!

Uluhan Grup, Babil Kuleleri çarşısı, yeşil alanları, kullandığı yeni teknolojileri, kreşi, sinema ve tiyatrosu ile Esenyurt'ta yaşam standardını yükseltiyor



Uluhan Grup, Babil Kuleleri çarşısı, yeşil alanları, kullandığı yeni teknolojileri, kreşi, sinema ve tiyatrosu ile Esenyurt'ta yaşam standardını yükseltiyor

Sanayi, inşaat, gıda ve hizmet sektöründen gelen ortaklıkların güçbirliği kurarak oluşturdukları Uluhan Grup, devam eden iki projesiyle Esenyurt'un yaşam standartlarını yükseltiyor. Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen ve Genel Koordinatör Necati Aktülün SABAH'ın sorularını yanıtladı. 974 konut ve 400 ofis ile home ofisten oluşan Acunkent projesinde inşaatın yüzde 60'ını tamamlayan Uluhan Grup, yine Esenyurt'ta bin 50 konut ve 151 ticari ünitenin yer alacağı Babil Kuleleri'nin inşaatına başladı. Toplam 6 bloktan oluşan projede 15 bin metrekare kiralanabilir alana sahip çarşı da bulunuyor. Her blokun terasında o blokun kullanımına açık olan kafelerin yer alacağı projede, 4 adet sinema ve 1 tiyatro salonu da bulunacak. Babil Kuleleri'nde daire fiyatları 60 bin TL ile 270 bin TL arasında değişiyor.

YENİ PROJELERE DEVAM
Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen, Uluhan Grup'un Acunkent projesiyle konut sektörüne giriş yaptığını belirterek, çarpık yapılaşmanın yoğun olduğu Esenyurt Bölgesi'nde inşaatı devam eden Acunkent ve Babil Kuleleri projeleriyle bölgenin çehresinin ve standartlarının değişmeye başladığını ifade etti. Uluhan Grup Genel Koordinatörü Necati Aktülün de Aralık 2011'de teslimi yapılacak Acun Plaza'nın Uluhan Grup'un bölgedeki referans projesi olduğunu ifade ederek, devam eden ve yeni planlanan projelerinde Esenyurt'u yeni teknoloji ve hizmetlerle tanıştırmaya devam edeceklerini kaydetti. Aktülün yeni projeler için Beylikdüzü, Esenyurt, Kurtköy, Çekmeköy ve Ümraniye gibi bölgelere odaklandıkları bilgisini verdi.

Koza Yönetim işletecek
Tanju Bilgen, Babil Kuleleri'nde 151 mağazalık Babil Çarşı'nın da yer alacağını belirterek, Çarşı da dahil Babil Kuleleri'nin yönetimi için Koza Yönetim'le anlaşma imzaladıklarını kaydetti. Babil Çarşı'daki mağaza karmasını Koza Yönetim'in yapacağını dile getiren Bilgen, Koza Yönetim'in ziyaretçi trafiğini ve bununla ilgili reklam ve halkla ilişkiler çalışmalarını da işyeri sahipleri ve işletmeciler adına üstleneceğini açıkladı.

Bülent Yoldaş/Sabah


Geri Dön