05 / 05 / 2024

Uluhan Grup, Esenyurtun çehresirni değiştiriyor!

Uluhan Grup, Esenyurtun çehresirni değiştiriyor!

Uluhan Grup; şehir içinde özel yaşam merkezleri oluşturmaya, yeni yaşam alanları yaratmaya devam ediyor. İşte Uluhan Grup'un Esenyurt projeleri Babil Çarşı, Acunkent Plaza, Acunkent Ofis, Babil Kuleleri, Acunkent Çarşı...



 

Yenilikçi bakış açısı, çevre ve insan yaşamına duyduğu sorumluluk bilinciyle yaşama değer katan Uluhan Grup; şehir içinde özel yaşam merkezleri oluşturmaya, yeni yaşam alanları yaratmaya devam ediyor. 25 yıllık deneyiminden aldığı güçle, her yatırımında standartları yükseltmeye ve hayatı kolaylaştırmaya öncelik tanıyan vizyonla sizin için çalışıyor.

Başka bir çarşı: Babil Çarşı

Babil Çarşı; benzersiz konsepti ve değişken kiralama sistemiyle, başka bir çarşının mümkün olduğunu ispatlamaya geliyor. Geleneksel çarşıların sıcaklığıyla, modem AVM'lerin konforunu bir arada sunan Babil Çarşı'da; sektörler baştan belirlendiği için her iş yeri için iş garantisi sağlanıyor. 1.050 konutluk kendi müşteri potansiyeli dışında; saat başı tam 10 ayn bölgeden ücretsiz müşter servisleri kaldırılarak, işiniz şansa bırakılmıyor ve müşteri trafiği garantileniyor. Sinemadan tiyatroya, çocuk kreşinden spor merkezine kadar her şeyin düşünüldüğü Babil Çarşı; Esenyurt ve çevresine bambaşka bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor.

Esenyurt'un cazibe merkezi Acunkent Plaza

Uluhan Grup; modern şehir anlayışının tüm imkanlarını sunan Acunkent Plaza'yla, Esenyurt'ta kalite ve konfor anlayışını en üst seviyeye taşıyacak bir yaşam merkezi kuruyor. Uygun ödeme kolaylıkları sağlayan Acunkent, ev sahibi olmak isteyen ailelerden yoğun ilgi görüyor. Toplam 8 blokta 670 konuttan oluşan projenin %80'lik bölümünün satışı, kısa bir zaman diliminde tamamlandı. Söz verilen tarihten 6 ay erken teslim edilecek projenin ilk sakinleri, aralık ayında yeni evleriyle buluşacak.

"Acunkent Mikro Hazır Ofis'lerle bambaşka bir iş hayatı

Uluhan Grup, çağdaş yaşamın gereklerini tüm projelerinde kapsamlı bir şekilde sürdürüyor. Bunlardan biri olan "Acunkent Mikro Hazır Ofisleri, home office kavramına yüksek standartlar getiriyor. Arzu edildiğinde tüm mobilyaları ve gereken donanımıyla hazırlanmış halde sunulan ofisler; sekreter hizmetinden hukuki danışmanlığa, temizlik hizmetinden otomobil ve limuzin servisine kadar aklınıza gelebilecek her şeyin düşünüldüğü kusursuz bir iş hayatı sağlıyor.

Esenyurt'un birinci harikası Babil Kuleleri

Şehrin tam kalbinde yükselen; açık ve kapalı havuz, spor merkezi ve bahçelerle donatılmış seyir teraslarına sahip Babil Kuleleri, toplam 1.050 konutuyla rezidans konforunda ayrıcalıklı ve harika bir yaşam sunuyor. 160 milyon TL'lik büyük bir yatırımla hayata geçirilen ve özgün mimarisinin yanında sağladığı sosyal imkanlarla da diğer projelerden ayrılan Babil Kuleleri, uygun fiyatlarıyla da öne çıkıyor.

Aradığınız her şey Acunkent Çarşı'da

Keyifli bir alışveriş yapabileceğiniz ve seçkin markalarla buluşabileceğiniz Acunkent Çarşı, 178 seçkin mağazasıyla Esenyurt'un en güzel yerinde bulunan alışveriş ve yaşam merkezi... Mağazalarının büyük bir kısmı şimdiden satılan AVM konseptli Acunkent Çarşı, her saat başı tam 10 ayrı noktadan servis kaldırarak Esenyurt'un kalbinde bir odak noktası olmayı hedefliyor.

0212 450 33 33

acunkent.com.tr

0212 709 77 77

babilkuleleri.com.tr

 


Geri Dön