17 / 05 / 2024

Uluhan Grup'ta dükkanlar 150 bin TL'den başlıyor!

Uluhan Grup'ta dükkanlar 150 bin TL'den başlıyor!

Uluhan Grup, hazır dükkan konsepti ile dükkanları satışa çıkardı. Daha önceden belirlenen sektörlere göre dükkanların satışını gerçekleştiren şirket, satış fiyatını da 150 bin liradan başlattı



Uluhan Grup, hazır dükkan konsepti ile dükkanları satışa çıkardı. Daha önceden belirlenen sektörlere göre dükkanların satışını gerçekleştiren şirket, satış fiyatını da 150 bin liradan başlattı.

Farklı sektörleri belirleyerekdükkan satışını gerçekleştirdiklerini dile getiren Uluhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Cesur, Bu yöntem ile farklı sektörden yatırımcıların haksız rekabetten uzak bir şekilde eşit koşullarda işyeri sahibi olmasını amaçladık açıklamasında bulundu.

Haftalık kiralama uygulayacak

Şirket ayrıca, Acunkent'teki 340, Babil Kuleleri'nde ise199 ticari alan için iki farklı kiralama uygulaması yapacak. Yer alan dükkanlardan yüzde 60'ı sabit, yüzde 40'ı ise haftalık ve aylık olarak kiraya verilecek.

Dükkanlar sergi alanı dizaynı ile oluşturularak kiralanacak. Alışverişmerkezi için 20 farklı noktadan servis de sağlanacak.

Uluhan Grup İletişim Bilgileri

Web adresi: www.babilkuleleri.com

Telefon: 212 709 77 77

Emine Açar/Bugün


Geri Dön