28 / 04 / 2024

Ulus Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ulus Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ulus Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Cem Şirin, Erhan Özil, Ercan Aysal, Ala Ayla Şirin ve Ceylan Aysal görev yapacak...



Ulus Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi; Cem Şirin, Erhan Özil, Ercan Aysal, Ala Ayla Şirin ve Ceylan Aysal tarafından İstanbul Beşiktaşta kuruldu.

Firmanın iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında gayrimenkuller almak, satmak, devretmek kiraya vermek. Şirket ihtiyaçları için her türlü menkul mal gayrimenkul ve gayri maddi haklar inkisap edebilir satın alabilir devir ve ferağ edebilir satabilir kiralayabilir kiraya verebilir rehin edebilir gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis edebilir her türlü inşaatları kat karşılığı veya müteahhit sıfatı ile yaptırabilir. Şirkete ait menkul mal veya gayrimenkul mallar üzerinde üçüncü şahıslar lehine rehin veya ipotek tesis ettirebilir. Şirket alacaklarını ve borçlarını temin için ipotek alabilir ipotek verebilir fek edebilir nakdi veya gayri nakdi garanti ve teminat alabilir verebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapabilir.

50 bin TLye sahip şirketin ortakları ve sermaye dağılımına göre;

1-Cem Şirin 48 bin TL.

2-Erhan Özil 500 TL.

3-Ercan Aysal 500 TL.

4-Ala Ayla Şirin 500 TL.

5-Ceylan Aysal 500 TL.

Ulus Gayrimenkulün Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Cem Şirin, Erhan Özil, Ercan Aysal, Ala Ayla Şirin ve Ceylan Aysal görev yapacak.

Adres: Etiler Nispetiye Caddesi, Akmerkez E-3 Blok-Beşiktaş
Tel: 0212 319 19 00


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön