29 / 04 / 2024

Ulus Savoy'da 660 bin dolara!

Ulus Savoy'da 660 bin dolara!

Ulus Savoy'da 2+1´den 5+1´e kadar birçok ölçülerde konut seçenekleri sunuluyor



Ulus Savoy, İstanbul´un en prestijli yaşam bölgelerinden Ulus´da boş kalan son geniş arazi üzerine Çarmıklı ve Saruhan aileleri tarafından geliştirilen, Emre Arolat tarafından tasarlanan toplam 26 blokda 304 dairesi bulunan bir proje.
 
Ulus Savoy'da 40 farklı iç plan bulunmakta olup; 2+1´den 5+1´e kadar bir çok ölçülerde konut seçeneleri sunuluyor. Bloklar ilk iki katı bahçe dubleks, son iki katı çatı dubleks ve üç ara katı simplex dairelerden oluşuyor.

3000 metrekareye yakın sosyal alanları tümüyle Emre Arolat tarafından tasarlanmış olup içerisinde kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness center, spa, çocuk oyun odaları, özel müzik derslerinin alınabileceği odalar, lounge, site sakinlerine özel pool bar gibi bölümler bulunuyor. Site sakinlerine hizmet verecek nitelikli concierge ve teknik servis bulunacak. Bütün daireler için özel kapalı otopark, şoförlerin veya site sakinlerinin ev dışı hizmetlilerinin dinlenebileceği şoför odaları ve araba yıkama alanı tasarlandı. Daire salonları ve odalarında geniş doğramalar kullanılacak. Salon camları yerden tavana kadar olup tümüyle açılabilmektedir. Teslim tarihimiz 2012 başı itibariyle başlayacak.

Projedeki dairelerin fiyat aralıkları konum ve şerefiyelerine göre farklılık göstermekle beraber, dairelerin fiyatları 660 bin dolar  ile 2 bin 975 dolar arasında değişiyor.

Peşin ya da banka kredisi şeklinde ödeme seçenekleri sunuluyor. Projenin Vakıfbank ve Garanti Bankasıyla özel anlaşaması bulunuyor.

Tel: 0212 259 77
www.ulussavoy.com

Geri Dön