30 / 04 / 2024

Ulus Yoo İstanbul'da metrekaresi 10 bin dolara! Haziran 2012 teslim!

Ulus Yoo İstanbul'da metrekaresi 10 bin dolara! Haziran 2012 teslim!

Metrekare ortalama birim fiyatı 10 bin dolar olan Ulus Yoo İstanbul projesinde teslimlerin Haziran 2012'de başlaması planlanıyor. Projenin yaşam alanları Philippe Starck tarafından tasarlandı



Ulus Yoo İstanbul, 5 katlı 11 blokta toplam 100 konuttan meydana geliyor. Ulus'ta hayata geçirilen proje, 250 milyon dolar yatırımla yükseliyor.

Metrekare birim fiyatı ortalama 10 bin dolar olan projede açık ve kapalı havuz, spa, Club House, Lounge, kütüphane dining pavilion, açık hava şöminesi gibi ortak yaşam alanları yer alıyor.

Philippe Starck’ın kurucu ortağı ve kreatif direktörü olduğu, dünyanın ilk ve tek global emlak, tasarım yatırım ve pazarlama şirketi yoo ve Say Yapı’nın işbirliğinde yapılan Yoo İstanbul Evleri, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Yooistanbul'da ortak yaşam alanlarına büyük ilgi gösteriliyor.  Yooistanbul Konutları'nın sosyal alanları Philippe Starck tarafından tasarlandı. 

22 bin metrekare üzerinde inşa edilen Yooistanbul, 2012'nin Haziran ayında tamamlarak sahiplerine teslim edilecek.  Yooistanbul Konutları'nın sosyal alanları Philippe Starck tarafından tasarlandı.

 

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön