01 / 05 / 2024

Uluyol-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak!

Uluyol-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak!

Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında daha somut adımlar atılacağını müjdeleyen Başkan Zeki Toçoğlu, "Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak" dedi.



Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında kamuoyu ile paylaşılan bir projede daha somut adımlar atılacağını müjdeleyen Başkan Zeki Toçoğlu, "Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak" dedi.


HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkam Zeki Toçoğlu tarafından daha önce kamuoyu ile paylaşılan Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi'nde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Toçoğlu bölgede başlatılacak kentsel tasarım çalışması kapsamında 2,5 kilometre uzunluğundaki arterin genişliğini 50 metreye çıkaracaklarım kaydetmiş, Etbalık Kurumu ve SEDAŞ arasındaki güzergahta çalışmaların 2015 yılı içerisinde tamamlanacağım açıklamıştı. 


KENTSEL TASARIM 

Konu ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu şu ifadeleri kullandı; "Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Serpan 7. Cadde olarak bilinen güzergahta yeni bir bulvar çalışması başlattık. Karasu Plaj Caddesi'nde hayata geçirdiğimiz yenileme çalışmaları ise tamamlanmak üzere. Erenler ulaşımında önemli bir rol üstlenecek Evliya Çelebi Caddesi'nde de çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Daha önce de ilçemizde Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Şefim Caddelerini hayata geçirmiş, hemşerilerimizin kullanımına sunmuştuk." 


ERENLER'E HAYIRLI OLSUN 

"Erenler ulaşımında önemli bir yeri olacak yeni bir çalışmada daha projelendirme çalışmalarımız tamamlandı. Daha önce de ifade etmiştik; Etbalık ve SEDAŞ arasındaki 2,5 kilometrelik güzergahta gerekli yenileme çalışmalarım başlatıyoruz. Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi tamamlanan ve devam eden yeni dönem kentsel tasarım çalışmaları içerisinde de önemli bir yer edinecek. 2015 yılı içerisinde bu çalışmayı tamamlayıp hayata geçireceğiz. Erenler ve şehrimize hayırlı olsun." 


Sakarya Halk Gazetesi


Geri Dön