29 / 04 / 2024

UMF Yapı'dan Kocaeli'ye Emar Delüks projesi geliyor!

UMF Yapı'dan Kocaeli'ye Emar Delüks projesi geliyor!

İstanbul’da yaptığı konutlar ile son zamanlarda adından sıkça söz ettiren UMF Yapı, kalitesini Kartepe’ye taşıdı. Kocaeli’de ‘akıllı ev’ Emar Delüks projesi adı altında hayata giriyor.



İstanbul’da yaptığı konutlar ile son zamanlarda adından sıkça söz ettiren UMF Yapı, kalitesini Kartepe’ye taşıdı. Kocaeli’de ‘akıllı ev’ Emar Delüks projesi adı altında hayata giriyor


İstanbul’da özellikle son yıllardaki kalite ve güven anlayışı ile bölgede adından sıkça söz ettiren UMF Yapı, kalitesini Kartepe’ye taşıdı. Kartepe kent merkezi bölgesinde Emar Delüks olarak adlandırılan projede Kocaeli’deki ilk ‘akıllı ev’ hayata girecek. Toplam 8 blok ve 120 daireden oluşacak Emar Delüks evlerini dünyanın her yerinden akıllı telefon ve tabletinizden vereceğiniz ses komutu ile yönetebileceksiniz. Temelleri 1,5 ay önce atılan evler 2 yıl içerisinde teslim edilecek. Daire fiyatları ise 220­419 bin lira arasında değişiyor.


EMAR DELÜKS EVLERİ

Konu ile ilgili Şelale Kafe’de basın mensuplarına basın açıklaması gerçekleştiren UMF Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Peksoy’un asistanı Sedanur Özbey, “Kaliteli ve güvenilir hizmeti anlayışımızla yürüdüğümüz bu yolda birçok projeye imza attık. UMF Yapı olarak daha önce İstanbul’da yaptığımız projelerle vatandaşların hem güvenin hem de beğenisi kazandık. İstanbul’daki anlayışımızı şimdide Kartepe ilçesindeki kent merkezi bölgesinde Emar Delüks olarak adlandırdığımız projeyi hayata sokuyoruz.


DÜNYANIN HER YERİNDEN

Proje kapsamında toplamda 8 blok 120 daire ile siz nerede olursanız olun akıllı ev sistemiyle eviniz sizinle olacak. 12 ay boyunca doğa ile baş başa kalacağınız ortamda 4 mevsimi yaşayacak ve konforun tadına varacaksınız. Dünyanın neresinde olursanız olun evinizi bir ses komutu ile kontrol edebileceksiniz. Akıllı telefon ve tabletinizle dünyanın her yerinden her hangi bir ücret ödemeden bağlanabileceksiniz.


PROJEDE YOK YOK

Projemiz 12 bin metrekare alan üzerinde olup 9 bin metre kare yeşil alan, radye jeneral termal sistemi, tüm ulaşım imkanlarına sahip Kartepe kent merkezi içinde yer almaktadır. Çocuk oyun alanları, kamelyalar, açık ve kapalı havuz, sauna, fitness merkezi, kafeterya, kreş, intercom görüntüleme sistemi, 7/24 kameralı güvenlik sistemi, merkezi toz alma, son teknoloji, akıllı ev sistemleri, yürüyüş ve bisiklet parkuru, tenis ve basketbol sahası, dinlenme alanları, elektrikli panjur, otopark ve modern peyzaj yer almaktadır. Yapımına 1,5 ay önce başlanılan konutlar 2 yıl içinde tamamlanacak. Ortalama fiyatlar ise 220­419 bin lira arasında olacak” dedi.



Demokrat Kocaeli


Haber Bizim Kocaeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


UMF Yapı, Kartepe'de yapımına başlanan konut projesinin tanıtım toplantısını dün gerçekleştirdi. UMF Yapı Otomasyon Yönetimi Sorumlusu Kerem Gültekin, Kocaeli'yi akıllı ev ile tanıştıracaklarını söyledi Şelale Park Cafe'deki toplantıda Erkan Peksoy ve Orhan Peksoy'un yönetimindeki UMF Yapı kent genelinde proje ve yatırımların süreceğini söyledi. 


Kartepe UMF Yapı firması tarafından yapımı devam eden konut projesini tanıtım toplantısı dün Şelale Park Cafe'de gerçekleştirildi. UMF Yapı Yönetimi adına asistan Sedanur Özbey kısa bir sunuş yaptı. Özbey şöyle konuştu: "UMF Yapı olarak daha önce İstanbul'da yaptığımız projelerle vatandaşın hem güvenini hem de beğenisini kazandık, İstanbul'daki anlayışımızı şimdi de Kocaeli'ye Kartepe bölgesine aktarmayı ve Kocaeli'yi ilk kez akıllı ev projesiyle tanıştırmak istiyoruz. Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde kent merkezi bölgesinde Emar Delüks olarak adlandırdığımız projeyi hayata geçiriyoruz. Proje kapsamında toplamda 8 blok, 1 20 daire ile siz nerede olursanız olun eviniz sizinle olacak. 


ÜCRETSİZ BAĞLANILACAK 

Proje kapsamında dünyanın herhangi bir bölgesinde dahi olmanız evinizi kontrol etmenize engel olmayacaktır. Akıllı telefonunuz ve tabletiniz üzerinden evinize hiçbir aidat ücreti ödemeden bağlanabilceksiniz. Projemiz toplam 1 2000 metrekare alana sahip olup 9000 metrekare yeşil alan, Radye Jeneral Temel sistemi, tüm ulaşım imkanlarına sahip, Kartepe kent merkezi içerisinde yer almaktadır." Sunumun açıklamasının ardından maket üzerinde projenin tanıtımını yapan UMF Yapı Otomasyon Yönetimi Sorumlusu Kerem Gültekin, basın mensuplarına uygulamalı olarak tablet ve cep telefonu üzerinden akıllı ev komut sistemini anlattı. Evlere her şekilde her yerde komut verilebileceğini anlatan Gültekin, örnek daire üzerinden komut vererek sunumu gerçekleştirdi.


Bizim Kocaeli / Berna SÖNMEZ




Haber Çağdaş Kocaeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


UMF Yapı yönetim kurulu üyeleri, Kartepe ilçesinde başlattıkları 'Akıllı Ev' projesinin tanıtımını yapmak üzere Şelale Park Cafe'de verdikleri kahvaltılı programda basın mensuplarıyla bir araya geldi Yaklaşık 20 yıldır inşaat sektöründe hizmet eden ve 2010'dan hu yana EmarDelüxRezidance şirketiyle işbirliği içinde olan UMF Yapı, Kartepe Kayak Merkezi'nde bir ay önce temelini attığı Akıllı Ev' projesinin tanıtımını yapmak amacıyla Şelale Park Cafe'de basın mensuplarıyla buluştu. Şelale Park Cafe'de düzenlenen kahvaltılı programda UMF Yapı Yöneticisi Erkan Peksov, Sedaııur Özbey, Tevfik Gül, Okan Peksoy ve çok sayıda basın mensubu yer aldı. 


'KOCAELİ'DE İLK KEZ' 


Proje ile ilgili konuşma yapan UMF" Yapı Yönerim Kurulu Başkan Asistanı Sedanıır Ozbey, "Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışımızla yürüdüğümüz bu yolda birçok projeye adım attık. UMF Yapı olarak daha çok İstanbul'da yaptığımız projelerle vatandaşların hem beğenesini hem güvenini kazandık. İstanbul'daki anlayışımızı şimdi de Kartepe bölgesine aktarmayı ve Kocaeli'yi ilk kez akıllı ev projesiyle tanıştırmak istiyoruz. Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde kent merkezi bölgesinde EmarDelü.v olarak adlandırdığımız projeyi hayata sokuyoruz. Proje kapsamında 8 blok, 120 daire ile siz nerde olursanız olun eviniz sizinle olacak. 12 ay boyunca doğa ile haşhaşa kalacağınız ortamda 4 mevsimi yaşayacak ve konforun tadına varacaksınız" dedi. 


'KENT MERKEZİ İÇİNDE' 


Proje kapsamında dünyanın herhangi bir bölgesinde dahi olmanız ev inizi kontrol etmenize engel olamayacaktır. Akıllı telefonunuz ve tabletiniz üzerinden dünyanın neresinde olursanız olun, evinize hiçbir aidat ücreti ödemeden bağlanabileceksiniz. Projemiz 8 blok 120 daire toplam bin 200 metrekare alana sahip olup 9 bin metrekare yeşil alan, RadyeJeneral Temel Sistemi, tüm ulaşım imkanlarına sahip, Kartepe kent merkezi içerisinde yer almaktadır" şeklinde açıklamalarda bulundu. 


'ÇOK ALANLI EVLER' 


Özbey, son olarak akıllı evlerin bünyesinde bulunan bölümleri tek tek sayarken, "Projemizde çocuk oyun alanları, kamelyalar, açık ve kapalı havuz, fıtness merkezi, sauna, kafeterya, kreş. intercom görüntüleme sistemi, 7/24 kameralı güvenlik sistemi, merkezi toalmai, son teknoloji akıllı ev sistemleri, yürüyüş ve bisiklet parkuru, tebiz ve basketbol sahası, dinlenme alanları, elektronik geçiş sistemleri, elektrikli panjur, otopark ve modem peyzaj yer almaktadır. Akıllı ve doğal yaşamın en yakın adresi olan projemizin tanıtım toplantısına katıldığınız için hepinize teşekkür ederiz" dedi.




Pınar GÜL/Çağdaş Kocaeli




Haber Kocaeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....



UMF Yapı Yönetim Kurulu üyeleri Erkan Peksoy, Kartepe Kayak Merkezi’nde başlattıkları akıllı ev projesinin tanıtımını yaptı. Binalar 200 – 419 bin TL arasında satışa sunuluyor.


Yaklaşık 20 yıldır inşaat sektöründe hizmet eden ve 2010’dan bu yana Emar Delüx Rezidance şirketiyle işbirliği içinde olan UMF Yapı, Kartepe Kayak Merkezi’nde bir ay önce temelini attığı ‘Akıllı Ev’ projesinin tanıtımını yapmak amacıyla Şelale Park Cafe’de basın mensuplarıyla buluştu. Şelale Park Cafe’de düzenlenen kahvaltılı programda UMF Yapı Yöneticisi Erkan Peksoy, Sedanur Özbey, Tevfik Gül, Okan Peksoy ve çok sayıda basın mensubu yer aldı.


‘KOCAELİ’DE İLK KEZ’


Proje ile ilgili konuşma yapan UMF Yapı Yönetim Kurulu Başkan Asistanı Sedanur Özbey, “Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışımızla yürüdüğümüz bu yolda birçok projeye adım attık. UMF Yapı olarak daha çok İstanbul’da yaptığımız projelerle vatandaşların hem beğenesini hem güvenini kazandık. İstanbul’daki anlayışımızı şimdi de Kartepe bölgesine aktarmayı ve Kocaeli’yi ilk kez akıllı ev projesiyle tanıştırmak istiyoruz. Kocaeli’nin KArtepe ilçesinde kent merkezi bölgesinde Emar Delüx olarak adlandırdığımız projeyi hayata sokuyoruz. Proje kapsamında 8 blok, 120 daire ile siz nerde olursanız olun eviniz sizinle olacak. 12 ay boyunca doğa ile başbaşa kalacağınız ortamda 4 mevsimi yaşayacak ve konforun tadına varacaksınız” dedi.


BİNALARIN ÖZELLİKLERİ


Proje kapsamında dünyanın herhangi bir bölgesinde dahi olmanız evinizi kontrol etmenize engel olamayacaktır. Akıllı telefonunuz ve tabletiniz üzerinden dünyanın neresinde olursanız olun, evinize hiçbir aidat ücreti ödemeden bağlanabileceksiniz. Projemiz 8 blok 120 daie toplam bin 200 metrekare alana sahip olup 9 bin metrekare  yeşil alan, Radye Jeneral Temel Sistemi, tüm ulaşım imkanlarına sahip, Kartepe kent merkezi içerisinde yer almaktadır” şeklinde açıklamalarda bulundu.


‘ÇOK ALANLI EVLER’


Özbey, son olarak akıllı evlerin bünyesinde bulunan bölümleri tek tek sayarken “Projemizde çocuk oyun alanları, kamelyalar, açık ve kapalı havuz, fitness merkezi, sauna, kafeterya, kreş, intercom görüntüleme sistemi, 7/24 kameralı güvenlik sistemi, merkezi to almai, son teknoloji akıllı ev sistemleri, yürüyüş ve bisiklet parkuru, tebiz ve basketbol sahası, dinlenme alanları, elektronik geçiş sistemleri, elektrikli panjur, otopark ve modern peyzaj yer almaktadır. Akıllı ve doğal yaşamın en yakın adresi olan projemizin tanıtım toplantısına katıldığınız için hepinize teşekkür ederiz” diyerek konuşmasını tamamladı.



Serkan BORLAK/Kocaeli Gazetesi


Geri Dön