Genel

Umman Beton'dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. Bu kapsamda saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor.40’ın üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiren firmanın Umman imzalı parke briket makineleri otomasyon sistemiyle çalışıyor, yüksek dayanıklılık ile estetik açıdan ihtiyaca ve talebe göre tasarlanabiliyor

Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. 40’ın üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiren firmanın Umman imzalı parke briket makineleri otomasyon sistemiyle çalışıyor, yüksek dayanıklılık ile estetik açıdan ihtiyaca ve talebe göre tasarlanabiliyor. 

Bir beton briket makinesi saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üreterek projelerde zamandan ve maliyetten tasarruf edilmesinine kolaylık sunuyor.

 

Beton briket makineleri, kamu ve belediyeler başta olmak üzere yol, peyzaj ve yapı düzenlemeleri projelerinde kullanılıyor.

50 senelik tecrübesiyle beton ve asfalt üzerine çözümler sağlayan Umman Beton Santralleri AŞ, inşaat yapı malzemeleri üretimi alanında tam donanımlı hizmet vermeyi sürdürüyor.

 

Sektöründe önder beton blok makine üreticilerinden olan firma, Umman kalite ve standartında briket ve parke makineleri üretimine de başladı. Parke üretim tesisi çözümleri yarı otomatik ,manuel ve tam otomatik seçeneklerini barındırıyor.

Tüm bu makineler hidrolik sistemle çalışıyor. Tam otomatik makineleri ihtiva eden beton parke üretim tesislerinde, tesisin her ünitesi birbirine bağlı şekilde ve bilgisayar kontrollü otomasyon sistemiyle işletiliyor.

Briket parke makinesinin yol ve inşaat projeleri tarafından temel yapı malzemeleri üretilmesi için talep gördüğüne dikkat çeken Umman Genel Müdürü Ahmet Bağcı, parke makineleri parke taşları ya da parke panelleri; briket makineleri ise briketlerin üretimi için kullanılıyor bilgisini verdi.

İki makineninde inşaat projeleri, yol inşaatı, yol düzenlemesi, prefabrik yapı üretimi gibi alanlarda tercih edilen makineler olduğunu söyleyen Bağcı, "400 adet beton santralinin üretim ve naklini gerçekleştirirken buna parke ve briket makinesi üretimini de ekledik; ve bunda da başarılı bir performans sergiledik" dedi.

Bağcı, 10 adet parke ve briket makinesini yol, peyzaj düzenlemeleri ve prefabrik yapı üretimleri gibi çeşitli alanlarda kullanabilecekleri şekilde ürettiklerini ve naklettiklerini belirtti.

 

BİR PARKE BRİKET MAKİNESİ 45 GÜNDE ÜRETİLİYOR

Umman tarafından tasarlanan parke briket makinelerinden üretilen parke ve briketlerin, yüksek dayanıklılık ve estetik açıdan beklentileri karşılayacak niteliklere sahip olduğunu da ifade eden Ahmet Bağcı; beton santrali üretimi süreci genellikle bir ay gibi bir zaman aldığını parke ve briket üretimi süreci yaklaşık olarak 45 gün sürdüğünü belirtti.

Bağcı, bu süreler, makinenin özellikleri, kapasitesi ve üretim taleplerine bağlı olarak değişebildiğini kaydederek, "Parke ve briket üretiminde önceden hazırlanan kalıplar kullanılır. Bu süreçte, parke ve briketlerin malzeme karışımı, kalıplara dökülmesi sıkıştırılması ve son olarak kurutulması işlemleri gerçekleştirilir" dedi.

Makinenin kapasitesi ve üretim hızı bu süreçteki üretim sürecini etkileyen faktörlerden biri olduğunu söyleyen Bağcı, "UMPB-36/18 parke ve briket makinemiz saatte 5400 parke taşı ve saatte 2700 briket taşı üretmektedir. UMPB-25/10 parke ve briket makinemiz ise saatte 3750 tane parke taşı ve saatte 1500 tane briket taşı üretmektedir" bilgisini verdi.

Beton ve asfalt üretimi çözümleri üzerine dünya çapında inşaat sektöründeki öncü 400’e yakın firma ile çalıştıklarını söyleyen Bağcı, "Türkiye’de de belediyeler tarafından ve birçok özel sektör inşaat firması için siparişler alıyoruz" diye kaydetti.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

Avrupa Merkez Bankası faiz artırımlarında sona yaklaşmış olabilir!