Konut

Ümraniye Mimoza Up Town'da 275 bin TL'ye 3+1!

Mimoza Up Town, K Yapı tarafından Ümraniye Şerifali'de hayata geçiriliyor. Projede yaşamın 2010 yılı sonunda başlaması planlanıyor

Mimoza Up Town, K Yapı tarafından Ümraniye Şerifali'de hayata geçiriliyor. Projede yaşamın 2010 yılı sonunda başlaması planlanıyor.
Projede tüm daireler 148 metrekarelik 3+1 olarak tasarlandı. 2 blokta 60 daireden oluşuyor. Kaba inşaat tamamlandı. Projenin örnek dairesi hazır.
Projede konutların fiyatları 275 bin TL ile 330 bin TL arasında değişiyor. 120 ay yüzde 0.85 faiz oranıyla konut kredisi kullanılabiliyor. Proje 3 bin metrekare arsa üzerinde bulunuyor. 2 bin metrekarelik bölümü park, yeşil alan ve yürüyüş yollarından oluşuyor.
Projede her daireye bir araçlık kapalı otopark, yarı olimpik yüzme havuzu,  çocuk havuzu, çocuk oyun alanları, geniş park ve yeşil alanlar, fitness salonu, club house, kids club, kapalı çocuk oyun alanı, 24 saat güvenlik ve koruma, kapalı devre kamera sistemi ve sinema odası bulunuyor.
 
Neden cazip?
1)     Projede konut sayısı az. Küçük proje sevenler için ideal.
2)     Metrekare bazında fiyatı Şerifali'nin altında.
3)     Sosyal donatıları satıldığı fiyata göre gayet iyi.
www.kyapi.com.tr

0216 590 01 65

Projeden görüntüler için tıklayın

Tebernüş Kireçci

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.