27 / 04 / 2024

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı! Tam 1.174 yeni konut geliyor!

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı! Tam 1.174 yeni konut geliyor!

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Topağacı Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.



Ümraniye'de gerçekleştirilen Topağacı Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalar yapan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Ümraniye'nin dönüşümü ve geleceği için çok önemli bir adımı atmanın mutluluğunu ve gururunu hep beraber yaşadıklarını dile getirdi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Kurum yaptığı açıklamada Ümraniye Topağacı'nda toplamda 1.174 bağımsız birimden meydana gelen projenin temellerini attıklarını dile getirerek, iki günde yaptıkları işin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin koca 5 senede yaptıklarından daha fazla olduğunu kaydetti.

Yaptığı açıklamada Ümraniye'deki imar problemlerine ve kentsel dönüşüme ilişkin vatandaşların taleplerini gidermek amacıyla 0mraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile gece gündüz çalıştıklarını, 5 senede toplamda 46 bin afet konutunu tamamladıklarını kaydeden Kurum, "Yalnızca mega kent İstanbul'da, 173 bin kentsel dönüşüm başlatmış, 365 bin sosyal konutu başlatmış, 81 şehirde, 72 milyon metrekare millet bahçesi tamamlamış ve 40 tarihi meydanın ihyasını yapmış bir anlayışla karşınıza geldim. Hamdolsun kentlerimize, vatandaşlara hizmet etmenin gururuyla geldik." dedi.

Ümraniye deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı! Tam 1.174 yeni konut geliyor!

Murat Kurum, İstanbul sevdalıları olarak, deprem meselesini tam anlamıyla, istiklal ve milli güvenlik meselesi şeklinde gördüklerini, kararlı adımlar atıp kenti depreme hazırlayacaklarını dile getirdi.

Şehirdeki en önemli problemlerden bir tanesinin trafik olduğunu dile getiren Murat Kurum, "230 kilometre metro sözü verip, söz konusu bu süreçte sadece ve sadece 8 kilometre metro inşa ettiler. Yine bizim yaptığımız metro ihalelerini iptal ettiler. O da yetmezmiş gibi gidip üzerine bir de hafriyat döktüler. Tünellerimize beton döktüler. Şimdi ne yapıyorlar? Telaşlandılar, alelacele gidip işe başlama törenleri yapıyorlar. Siz böyle bir tören duydunuz mu? Açılış değil, temel atma değil. İşe başlama töreni." dedi.

İBB Başkan adayı Murat Kurum, burada vatandaşlarla huzur ve mutluluk içinde davul ve zurna ile Topağacı'nın geleceğini inşa ettiğini de sözlerine ekledi.

 

ŞOK Markette 20 Mart'ta seçili ürünlerde indirim! ŞOK'ta bu Çarşamba Samsung çamaşır makinesinde indirim var!

Bakan Özhaseki açıkladı! "Yarısı Bizden Kampanyası"nda merak edilenler!

İş Bankası'ndan son 15 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına tam  7 bin 500 TL yatırılacak!


Geri Dön