02 / 05 / 2024

Umurbey'e yeni spor yatırımları!

Umurbey'e yeni spor yatırımları!

Spor Toto ve Umurbey Belediyesinin işbirliği sonucu voleybol, basketbol ve suni halı sahaların yapımları tamamlanarak faaliyete geçti.



Spor Toto ve Umurbey Belediyesinin işbirliği sonucu voleybol, basketbol ve suni halı sahaların yapımları tamamlanarak faaliyete geçti. AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın girişimleriyle hayata geçirilen bu yeni tesisler, yarının geleceği olan çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde gelişimlerine ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına destek olacak. 


Verilen sözler tutuluyor 

Yeni spor yatırımlarıyla belde çocuklarının sportif faaliyetlere katılımlarının arttığını belirten Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş. "Halka hizmet için çalışıyoruz ve verdiğimiz sözleri bir bir tutarak yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız kamelyalar ve daha önce kullanıma açılmış olan şadırvan, halkımız tarafından beğeni gördü, istek üzerine bunlara yenilerini ekleyerek parklara ve caminin yan tarafına kamelyalar yaptırdık. Kamelyaların yapımı sırasında ağaçlar mecburen sökülmüştü. Alandaki çalışmaların bitmesinin ardından gerekli yeşil alan düzenlemesi ve ağaçlandırma yeniden yapılarak beldemizin yeşillenmesi sağlanacak" dedi. 


Posta Çanakkale 


Geri Dön