29 / 04 / 2024

Umut Sarının İçinde projesi için basın toplantısı düzenlenecek!

 Umut Sarının İçinde projesi için basın toplantısı düzenlenecek!

SİF İş Makinaları ve AKUT ortaklığıyla geliştirilen Umut Sarının İçinde projesinin detaylarını paylaşmak için 26 Şubat Salı günü Conrad Otel'de basın toplantısı düzenlenecek...



Ülkemizde her yıl büyük ölçüde can ve mal kaybına, yaralanmaya yol açan deprem, heyelan, su baskını, kaya ve çığ düşmesi gibi doğal afetler yaşanıyor. Yakın zamanda Türkiye'nin dört bir yanında yaşadığımız felaketlerde, eğitimli arama kurtarma personeli eksikliğinin yanı sıra mahsur kalan afetzedelere ulaşmak için gerekli ekipmanların bulunmayışı nedeniyle de sıkıntılar yaşandığını gördük.


Böylesi hayati bir konuda SİF İş Makinaları olarak AKUT işbirliğiyle geliştirdiğimiz 'Umut Sarının İçinde' projesiyle, belediyelerde görevli operatörlere, iş makinalarını afetlerde kullanma yetkinliği kazandırarak, kurtarma esnasında oluşabilecek hayati hataları önlemeyi amaçlıyoruz.


Projenin detaylarını paylaşmak ve projeyi başlatmak amacıyla 26 Şubat 2013, Salı günü Conrad Otel'de SİF İş Makinaları Genel Müdürü Cüneyt Divriş ve AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Mahruki'nin ev sahipliğinde düzenlenecek toplantımıza katılmanızdan memnuniyet duyacağız.


Geri Dön