27 / 04 / 2024

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent adres!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent adres!

Firma: Ünal İnşaat

Proje: İstanbul Inn Levent

Ünal İnşaat İstanbul Inn levent ofis teslimlerinin 2014 Aralık ayında yapılması planlanıyor. Tek blok halinde yükselen Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent adres bilgisi için haberimizi okuyabilirsiniz...



Ünal İnşaat  İstanbul Inn Levent  adres bilgilerinden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim.

17 katlı tek bloktan meydana gelen İstanbul Inn Levent ofis projesi  Ünal İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Inn Levent projesinde 1+1 konutlar 48 metrekare ve 68 metrekare, 2+1 konutlar 69 metrekare ve 89 metrekare alana sahip.

İstanbul Inn Levent projesinde cep sineması, sanat odası, toplantı salonları, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, spa, yoga, pilates, çok amaçlı salon, sauna, ilkyardım müdahale odası, parti karaoke odası, çamaşır ve ütü odası, oyun odası gibi imkanlar sağlanıyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn levent ofis teslimlerinin 2014 Aralık ayında yapılması hedefleniyor. İstanbul Inn Levent ödeme planı hakkında Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent satış ofisi ile iletişime geçerek bilgi sahibi olabilirsiniz.


Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent asansör düğmeleri, dış kapı kolları gibi kullanılması muhtemel tüm detay noktalarda "Braille Alfabesi" yöntemi ile görme engelliler için kolaylık sağlanacak.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent nerede?

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent adres!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent adres: Tekfen Tower ve Levent Loft projelerinin arkasında hayata geçirilen İstanbul Inn Levent, Kanyon'a 100 metre, Büyükdere Caddesi'ne 200 metre uzaklıkta bulunuyor.


Telefon: 0 212 679 58 58
Web: www.unalinsaat.com.tr
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön