Konut

Unikonut Ispartakule Evleri’nde 125 bin TL’ye!

Bahçeşehir Ispartakule’de İstanbul Üniversitesi’nin akademik personeline özel konut sitesi yaptırılacak…

İstanbul Üniversitesi öğretim üyelerinin yanı sıra, emekli olan akademik  personelin de yararlanabileceği Unikonut Ispartakule Evleri’nde fiyatlar 125 bin TL’den başlıyor. Proje Üniversite Eğitim ve Danışmanlık Taahhüt Sanayi ve Cemre İnşaat tarafından gerçekleştirilecek.

Unikonut Ispartakule Evleri’nin web sitesi hizmete açıldı ve projenin ayrıntıları burada paylaşıldı. Unikonut Ispartakule Evleri’nde 87 metrekarelik 1+1’ler 125 bin TL’ye, 108 metrekarelik 2+1’ler 150 bin TL’ye, 127 metrekarelik 2+1’ler 178 bin TL’ye, 147 metrekarelik 3+1’ler 200 bin TL’ye, 179 metrekarelik 4+1’ler 240 bin TL’ye, 212 metrekarelik 5+1’ler ise 300 bin TL’ye satılıyor. 24 ay vadede yüzde 0.74, 60 ayda 0.83, 120 ayda ise yüzde 0.89 faizle konut kredisi kullanılabiliyor. 100 bin TL’lik kredi kullanıldığında aylık taksitler 1.359 TL’den başlıyor.

Unikonut Ispartakule Evleri’nde konutların yanı sıra koru, gölet, açık yüzme havuzu, spor alanları, gezi ve dolaşım yoları, botanik bahçeleri, çocuk macera alanları yer alıyor. Konut birimleri, içerdikleri; tümüyle panoramaya yönelik kademelendirilmiş çatı bahçeleri, teras, balkon ve salonları, üçüncü boyuttaki mekansal zenginlikleri ile sürpizli ve sıcak bir mimari anlayışla planlanlanıyor. Bahçeli, bağımsız bir konuttaki mekansal konfor, söz konusu tasarım yaklaşımıyla çok katlı bir yapılanmaya taşınmış ve manzaraya yönelik bahçeli “gökyüzü villaları” olarak adlandırılabilecek konut birimleri elde ediliyor. Projenin toplam inşaat alanı ise 50 bin metrekareyi bulacak. Temeli iki ay sonra atılacak olan Unikonut Ispartakule Evleri 24 ayda sahiplerine teslim edilecek.

Ayrıca zemin altında kalan kotlarda, konut birimine hizmet verecek yeterli sayıda otopark alanı öngörüldü. Orta bahçe ayrıca konut gruplarının zemin katlarında yer alan kapalı ortak sosyal alanlar ile iki yönde çevrelendi. Sosyal alanlar orta bahçeyi gündüz ve gece kullanımlarında işlevleri ile besleyecek ve yaşantı zenginliği sunacak. Kapalı yüzme havuzu, spor ve fitness alanları, alışveriş ve çarşı birimleri, cep sinemaları, kafeterya ve restoranlar sosyal alanlar içinde yer alacak birimlerden bazıları…

Radye temel sistemle hayata geçirilecek olan Unikonut Ispartakule Evleri deprem perdesi ve perde kolon taşıyıcısı ile deprem ve yangın yönetmeliklerine uyumlu şekilde inşa edilecek. Projede kontrollü site giriş çıkışları, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, görüntülü diafon sistemi, aktif paratoner sistemi, Çelik daire ana giriş kapısı, otomatik kontrollü ve statik balans ve vanalı merkezi kalorifer sistemi, jeneratör, yangın ve gaz dedektörleri bulunacak.

Proje kapsamında yaklaşık 420 konut yapılması tasarlandığını açıklayan İstanbul Üniversitesi Rektör Danışmanı Metin Gürsan konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

”Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Yunus Söylet’in talimatı doğrultusunda Üniversite çalışanlarımızı çağdaş konut sahibi yapabilmek üzere uzun süreden beri yaptığımız çalışmalar tamamlanmıştır. Bu konuda TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucu Bahçeşehir, Ispartakule mevkiinde toplam 24 bin 500 metrekare bir arsanın tahsis-alım işlemleri başlatılmış, Üniversite Konutlarına olan yoğun talep nedeniyle banka hesap numarası açılmış ve projeye ait web sitesi yapılmış; duyuruların dekanlıklardan temin edilen e-mail ya da GSM üzerinden yapılmasına gidilmiştir. Projenin tamamlanması ile teslimatı yasa gereği TOKİ’nin teminatı altındadır.”   

0212 631 31 62
0212 534 60 39

www.unikonut.com

Projeden görüntüler için tıklayınız...

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.