İş Fırsatları

Üniversite hastanesine çok sayıda temizlik görevlisi alınacak! Son başvuru tarihi 24 Nisan!

Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 20 Temizlik personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru yapacak adaylarda 50 KPSS puan şartı arandığı öğrenilirken, başvurulara ilişkin detaylar belli oldu. Peki, genel ve özel koşulları neler? İşte detaylar... Üniversite Hastanesi, yaptığı duyuru ile bünyesinde istihdam etmek üzere 20 temizlik görevlisi alımı yapılacağını paylaştı

İş arayan vatandaşlara bir sevindirici haber de Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi’nden geldi. Üniversite Hastanesi, yaptığı duyuru ile bünyesinde istihdam etmek üzere 20 temizlik görevlisi alımı yapılacağını paylaştı. Başvuru yapmak isteyen adayları için şartlar ve son başvuru tarihi de belli oldu.

Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi personel alımı ilanına kapsamında, başvuru süreci ve başvuru yapacak adaylarda aranan koşullar belli oldu. 20 temizlik personeli alımının duyurulduğu ilana göre adaylarda KPSS şartı arandığı ifade edildi. Bunun yanı sıra, başvuru yapacak adayların Hijyen Sertifikası’na sahip olması gerektiği öğrenildi.

İşte başvuru şartları...

PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Namık Kemal Üniversite Hastanesi bünyesinde görevlendirilmek üzere yapılacak temizlik personeli alımında başvuru yapacak adaylarda bazı şartlar arandığı, adayların lise mezunu olmaları ve 2022’de gerçekleştirilen KPSS P94 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gerektiği ifade edildi.

İlgili kadroya başvuru yapacak adayların 35 yaşını doldurmamış olmaları ve Hijyen Sertifikasına sahip olmaları gerektiği aktarıldı. Erkek adayların askerlik hizmeti ile ilişiğinin bulunmaması, vardiyalı çalışma sistemine engel teşkil edecek herhangi bir durumun bulunmaması gerektiği ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığının alınmıyor olması gerektiği öğrenildi.

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Namık Kemal Üniversite Hastanesi bünyesinde istihdam edilecek adayların başvurularını 24 Nisan’a kadar tamamlanması gerektiği, başvuruların www.nku.edu.tr sitesinden online olarak yapılacağı ve başvurularını şahsen ya da posta aracılığıyla yapan adayların başvurularının değerlendirilmeyeceği bildirildi.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER NELERDİR?

Başvuru kapsamında istenilen belgeler şu şekildedir:

İş arayanlara müjde üstüne müjde! Bu kurumlara toplam 5 bin personel alınacak! Hemen bakın!

Seçim vaadi değil! Başvuru formunu eksiksiz dolduran herkese 2.610 TL ödenecek!

Az önce Resmi Gazete’de yayımlandı! Milyonlara yeni müjde! Bayramda bunlar ücretsiz!