Kent Haberleri

Üniversite öğrencilerine 1.000 TL bayram ikramiyesi mi verilecek? Öğrenciye bayram ikramiyesi var mı?

Üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesinin verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Bu kapsamda milyonlarca öğrenci bayram ikramiyeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki Üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesi var mı? Öğrencilere bayram ikramiyesi verilecek mi? Milyonlarca öğrenci ise ''üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesi verilecek mi? Öğrencilere bayram ikramiyesi verilir mi? Bu sene öğrencilere bayram parası verilecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor

Bayram ikramiyeleri, emekli ve yasa ile belirlenmiş bazı kişilere veriliyor. Milyonlarca öğrenci ise ''üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesi verilecek mi? Öğrencilere bayram ikramiyesi verilir mi? Bu sene öğrencilere bayram parası verilecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte ayrıntılar...
 

ÖĞRENCİYE BAYRAM İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ?

Milyonlarca öğrenci bayramdan önce aynı emekliler gibi bayram ikramiyesi almak istiyor. Öğrenciler merakla gelecek olan haberi bekliyor. Öte yandan gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için önemli kararlar almaya hazırlıyor. 
Yakın bir zamanda Cumhurbaşkanı tarafından 3 sürprizin açıklanmaıs bekşleniyor. Bunlardan birinin de öğrenci ikaremiyesi olduğu konuşuluyor. 

Üniversite öğrencilerine verilecek olan bayram ikramiyesinin ise bin lira seviyesinde olacağı ve emeklilerin aldığı gibi Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ödeneceği bekleniyor.

Kabine Toplantısı'nda konuyla ilgili kararın açıklanması bekleniyor çünkü Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldı. 

EMEKLİLERİN BAYRAM İKRAMYESİ 2 BİN TL OLDU!

2018 senesinde Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı’nda bin TL bayram ikramiyesi alan emeklilerin ikramiyesi 2021 senesinde 1100 TL' ye yükseltilirken, yeni düzenleme ile birlikte bu ücret yüzde 82 artış ile birlikte 2 bin TL'ye çıkarıldı. Milyonlarca emekli bu artış karşısında yüzü gülerken şimdi de ikramiyeleri alacakları günü heyecanla bekliyor. 

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı çerçevesindeki maaşlar ile emeklilerin bayram ikramiyeleri 14 Nisan ve 19 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacak.

Emekliler müjde! İkramiye tarihleri belli oldu! Bu tarihlerde hesabınıza 2 bin TL yatacak!

Asgari ücretliler bayram ikramiyesi alacak mı?