30 / 04 / 2024

Üniversite öğrencilerine 4 bin TL verilecek! Son başvuru tarihi 8 Ekim! Kaçırmayın!

Üniversite öğrencilerine 4 bin TL verilecek! Son başvuru tarihi 8 Ekim! Kaçırmayın!

Üniversite öğrencilerine 4 bin Türk Lirası destek verileceği belirtildi. Söz konusu destekler ile ilgili son başvuru tarihi 8 Ekim olarak belirlendi.



Üniversite öğrencileri için verilecek olan eğitim destekleri ile ilgili araştırmalar hız kesmeden sürüyor. Edirnejethaber'de yer alan habere göre, 2023 yılının Ekim ayı itibarıyla ülke genelindeki üniversitelerde yeni akademik dönem başlarken, üniversite öğrencileri de eğitim yardımları ile ilgili araştırmalar da hız kesmeden devam ediyor. 

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu çerçevede, ilk kez üniversiteye başlayacak olanlar Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun vereceği burs ve kredi ödemelerini yakından takip ederken, belediyelerin eğitim destekleri de pek çok kişi tarafından araştırılıyor.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, belediyeler de resmi web siteleri üzerinden yayınladıkları bilgilendirme metinleri ile eğitim yardımlarının ile ilgili son dakika detaylarını paylaşıyor.

Üniversite öğrencilerine 4 bin TL verilecek! Son başvuru tarihi 8 Ekim! Kaçırmayın!

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 4 BİN TL EĞİTİM YARDIMI

Paylaşılan detaylara göre, güz yıl yarıyılında 2 bin Türk Lirası ve bahar yarıyılında 2 bin Türk Lirası olacak şekilde toplamda 4 bin liralık eğitim desteğinin Selçuklu ilçesi sınırları içindeki Selçuk Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesi’nde ön lisans ya da lisans programlarında normal öğrenim süresi içerisinde eğitim gören öğrencilere verileceği geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

Yine verilen bilgilere göre, 2 Ekim 8 Ekim tarihleri arasında eğitim yardımları için başvurular kabul edilecek.

Başvuru yapacak olan kişinin adli sicil kaydının olmaması, Selçuk Üniversitesi ya da Konya Teknik Üniversitesinde öğrenci olması, Selçuklu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olması, aktif şekilde tam zamanlı bir işte çalışmıyor olmasının dışında  25 yaşını geçmemiş olması şartı da aranıyor.

Ayrıca aranan şartlar arasında normal öğrenim süresi içinde eğitimini sürdürüyor olmak. İlgili bölümün eğitim süresini geçen ya da uzatan öğrenciler destekten faydalanamayacak.

Verilen bilgilere göre, yatay ya da dikey geçiş gerçekleştiren öğrenciler içinde normal öğrenim süresi şartları geçerli olacak.

Destek ödemeleri ile ilgili başvurular Selçuklu Gençlik Mobil uygulaması üzerinden kabul edilecek.

Referans Göktürk satışta! Kiler GYO'dan Göktürk'e 182 konutluk yeni proje!

TOKİ'den bu ile hem konut hem de dükkan geliyor! 322 konutluk yeni proje için start verildi!

Kocaeli'de 22 adet iş yeri ve 2 adet arsa satılıyor! 2 yıl taksit imkanı! 


Geri Dön